|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
αν ειχε δηλητηριο, μεχρι την δευτερα...
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
αλλαγή οσο ποιο συντομα μπορεις...
|
||||
|
||||
|
ειχες ψεκασει? Αν και δεν νομιζω να ειχε δηλητηριο η κατσαριδα. Μαλλον επεσε μεσα και πνιγηκε. Αλλαγη νερου οσο ποιο συντομα μπορεις.
|
|
|
||||
|
||||
|
αλλαγη και ανθρακας ειναι τα μεγιστα που μπορεις να κανεις αν και ειμαι βεβαιος οτι τπτ δεν θα συμβει
|
||||
|
||||
|
Ειναι εξαιρετικοι κολυμβητες,δυσκολο να πνιγηκε,μαλλον στα τελευταια της θα ηταν γιαυτο και επεσε μεσα και δεν βγηκε. Αλλαγη συντομα καλυτερα.
|
||||
|
||||
|
Δεν ηταν τιποτα βρε, εχεις "μεγαλη" βιολογια στο φιλτρο, μην την πετας.
Σοβαρα τωρα, καλη τυχη, ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο. Ξερεις αν ειχε γινει ψεκασμος-απολυμανση στην πολυκατοικια (αν μενεις σε τετοια)? Γραφε νεα.
|
||||
|
||||
|
απο οσο ξερω ειχε γινει πριν καιρο, αλλα μπορει να ηρθε και απο εηω η απο αλλο σπιτι, παντως μεχρι και σημερα ολα πανε καλα,, αν ειχε κατι θα ειχε συμβει το μοιραιο
|
|
|
||||
|
||||
|
Εγώ κατι δεν καταλαβα.... Λες οτι την βρηκες μεσα στο φιλτρο ? Και πως μπηκε μεσα ? Οι χαραμαδες ειναι πολύ λεπτες.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
σας ευχαριστω ολους παντως.... |
|
|
||||
|
||||
|
και γω δεν πιστεύω να πάθεις ζημιά αλλά κάνε μια αλλαγή νερού να σαι σίγουρος οπως είπαν και τα παιδιά!
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
| Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
| την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
| Την βοήθεια σας και την υπομονή σας | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 106 | 07-03-07 09:46 |
| Τροφη σε ταμπλετες.Την πατησα ασχημα | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 20-07-06 16:48 |