|
|||||||
| Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Σώτο εγώ κατα Αυγουστο μερία θα σας επισκεφτώ!Ο κουμπάρος μου είναι απο το Ηράκλειο , και ο ξάδερφος του (συνάδερφος μου και φίλος) παντρευεται οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν την γλυτώνω
Lucy εγώ απο τις 7:30 και μετά μπορώ να ξεκινήσω!Οι άλλοι???
|
||||
|
||||
|
Κωστα εχω παει σε κρητικό γάμο να προσέχεις τις κούπες γιατί την πατήσες.Αν σε φωνάζουνε μην γυρνάς κάνε τον κινέζο στο τραπέζι,γιατί μετά την εχείς πατήσει άσχημα.Ο κρητικός ξέρει
|
|
|
||||
|
||||
|
σε λιγες ωρες ξεκιναμε!!!!!
![]() ![]() ![]() προσοχη στους δρομους σε οσους ταξιδεψουν.....ο καιρος οτι και να ειναι δε θα μας καταβαλει....λουσυ αυριο με την τσιμπλα στο ματι 6μιση το πρωι θα κυνηγαω κριμπενσις... τα λεμε το πρωι!!!!!
|
||||
|
||||
|
ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
|
|
||||
|
||||
|
Για πειτε πως περασατε....Και φωτο φυσικα!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Πώς τα περάσατε παιδιά ;
Εγώ περίμενα το Στράτο να γυρίσει απο Ξανθη που είχε πάει απο την προηγούμενη για κάτι δουλειές, και σκεφτόμουν μήπως σας προλαβαίναμε αν γυρνούσε κατα τις 9-10 αλλα τελικά ήρθε στις 2 το μεσσημέρι οπότε πάει η Δράμα Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά, περιμένω να δώ φωτογραφίες... |
|
|
||||
|
||||
|
Elle το μόνο που θα σου πώ τώρα είναι πως εγώ γύρισα σπίτι 12 το βράδυ!!!!
Περάσαμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
| Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
| ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
| Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
| Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |