|
|
|
|
||||
|
||||
|
¶ντε με το καλό..! Οι λευκοί δεν είναι κάτι το σπάνιο, βασικά οι άσπροι μονομάχοι λέγονται συνήθως opaque (πχ http://www.siamsbestbettas.com/image...2005_small.jpg) και υπάρχουν και μερικοί pastel που πλησιάζουν στο λευκό (συνήθως cellophane pastel)... Οι αλμπίνοι (οι οποίοι έχουν κόκκινα ή ροζ μάτια και θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή) είναι οι σπανιότεροι όλων...!
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Κοινοί ειναι για τα διεθνή δεδομένα, εδω στην Ελλάδα δεν μπορεις να βρεις ούτε απλό μονόχρωμο........
|
|
|
||||
|
||||
|
με στεναχωρησες τωρα....
θα ηθελα να δοκιμασω αναπαραγωγη με λευκους.... θα ψαχνω παντως και αν μπορειτε ψαξτε κι εσεις....αντε αν μπορεσουμε να κανουμε αναπαραγωγη να μην ειναι πια σπανιοι και για τα ελληνικα δεδομενα...
|
|||
|
|||
|
Σπανιος η οχι δε ξερω.. αλλα εγω δεν εχω δει πουθενα και εχω κοιταξει σε ολα σχεδον τα μαγαζια αθηνας και πειραια , πρεπει να ειναι φοβερος!! που τον πετυχες βρε θηριο πανο;
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
| μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
| Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
| Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
| Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |