|
|
|
|
||||
|
||||
|
ε πρεπει να ειναι 20 λιτρα....πηγα στο pet shop και μου εδωσαν ενα μπουκαλι που εχει βακτηρια κατα της αμμωνιας και ολων των αλλων τοξικων ουσιων....ενταξει και τα ψαρια ξυπνησαν μαλλον επειδη συνηθισαν το μερος τους....α εβαλα και ενα πλαστικο φυτο...με τα αληθινα τι ισχυει??τι μπορω να κανω??α και σε ποσο καιρο μπορω να βαλω και αλλα ψαρια???μου ειπαν σε 15 μερες....
|
|
|
||||
|
||||
|
Αν το ενυδρείο σου είναι 20 λίτρα και όχι 200 έχεις πολύ σοβαρό θέμα!
Δυστυχώς δεν κάνει για καρχαριάκια (ούτε το 200αρι θα έκανε βέβαια για καρχαριάκια που θέλουν πισίνα)
|
||||
|
||||
|
σοβαρα μιλας??μηπως δεν καταλαβες??αυτα ειναι μια σταλια...τι πισινα???
|
|
|
||||
|
||||
|
Το πόσο γίνονται είναι το θέμα και επομένως τι λίτρα θέλουν για να ζήσουν σωστά και να αναπτυχθούν επίσης σωστά.
Με άλλα λόγια η ποιότητα ζωής που τους προσφέρεις είναι μάλλον η χειρότερη.
|
||||
|
||||
|
δεν ηξερα οτι μεγαλωνουν τοσο....οσα ειχε το pet shop ηταν μικρα και μας ειπε οτι δεν μεγαλωνουν πολυ....τελοςπαντων για να το λες κατι ξερεις.....
|
|
|
||||
|
||||
|
τσεκαρε και τα πμ σου...
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| malawi και φωτισμος | orck | Malawi | 15 | 31-03-08 09:32 |
| ονοματα φυτων | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-03-08 17:32 |
| Φωτισμος και CO2 | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-02-08 00:43 |
| ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-03-03 14:55 |