|
|||||||
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
δημητρη παντως δοκιμασμενα η ποιο ευκολη φοιτιτικη λυση απο αποψη φυτων ειναι κατω ολο ευκολα φυτα πολυ moss anubies φερν κρινουμ κτλ και stratiotes στην επιφανεια να ρουφανε νιτρικα και να σε σωζουν απο αλλαγες νερου ουτε κλαδεματα καθε βδομαδα ουτε τπτ θες απλα θα αφαιρεις νουφαρα οταν παραπηξουν!αυτη η συνθεση ευνοει και τα ψαρακια σου που θα θελουν χαμηλο φωτισμο θα χεις πολλα ξυλα που θελουν και οι πλεκο κτλ κτλ σκεψου το καλα η δικια μου εμπειρια λεει οτι φυτεμενο με δυσκολα φυτα δυσκολα κρατιεται και δεν νομιζω να κατεβαινεις οσο συχνα φανταζεσαι ειδικα τον πρωτο καιρο
|
||||
|
||||
|
Εχει αρχισει κ αρεσει πολυ το ενυδρειο σαν χομπυ και στη μανα μου!Οποτε δεν ανησυχω μη παραμεληθει....Θα ριξει και το κλαδεματακι της και την αλλαγη νερου!!!
|
||||
|
||||
|
To καφέ νερό αποροφά πολύ φως.
|
|
|
||||
|
||||
|
Φιλε μου καταρχην οι 70 ποντοι ΔΕΝ ειναι ιδανικο υψος για φυτεμενο.Ειναι αρκετουτσικοι.Εγω στους 60 και ειμαι ισα ισα με 1WATT/litr.(Αν θες γρασιδια και τετοια).Δευτερον τι πας και μπλεκεις με σκαλα διαχυσης??Δεν προκειται να δουλεψει σε αυτα τα λιτρα.Χτυπα εναν διαχυτηρα 1000αρι της AquaMedic να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Κανει μεχρι και 1000 λιτρα.Επειτα με τοσο μικρα ανεμηστηρακια δεν θα βγαλεις καλοκαιρι.10ρια τουλαχιστον.Για τις τεμπλετες τωρα εγω ψηφιζω seachem.Κανει τους εχινινοδορους κτηνακια!Αντι να φας το κεφαλι σου με τοσες πολλες φθοριου ,καντο open top με MH και θα εισαι super.Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nαι αυτο ειναι αληθεια αλλα το πιο δυσκολο φυτο μου θα ειναι η stellata.Γρασιδακια δεν θα βαλω οποτε και να μη φτανει τοσο πολυ φως κατω κατω δεν με καιει κ τρελα!
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
O Aquamedic Reactor 1000
http://www.aquaristic.net/ab-aqualin...00.html?lang=1 Τωρα για το καπακι οταν ενα ενυδρειο ειναι open top το μονο που χρειαζεται ειναι περιμετρικα μια φασα για να κοβει το φως απο το κρεμαστο φωτιστικο.Πολυ πιο ευκολο απο το ξυλινο.Its up to you. |
|
|
||||
|
||||
|
Καλο φαινεται!Χρειαζεται τιποτα αλλο για να δουλεψει η απλα συνδεεις την εξοδο του co2?
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υποδομη για ενυδρειο | Γιάννης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 09-10-07 19:02 |
| σχεδια | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 14-06-07 08:31 |
| Σχεδια για πυκνοφυτεμενο | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 61 | 05-01-07 16:41 |
| ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 400LIT | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 18-12-04 01:47 |
| σχεδια για ενυδρειο με Τανγκανικες | alfacom | Tanganyika | 14 | 25-12-03 13:34 |