|
|||||||
| Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Είναι πολύ πιθανό!!
'Οποτε και να το αρχίσω όμως, εξοπλισμο και προσαρμογές θα χρειαστώ. Οπότε θέλω να ξεκινήσω με αυτά (λάμπες, κοψήματα, ψύξη κτλ) και βλέπω στην πορεία. Δεν θέλω να την πατήσω όπως με το γλυκου που οι προσαρμογές αφού είχε γεμίσει ήταν δυσκολες ως αδύνατες χωρις αλλα προβλήματα... |
|
|
||||
|
||||
|
Εφοσον αγορασεις το RIO 300 , μπορεις να ξεκινησεις το ''προικισμα'' του ωστε αμεσως μετα τη μετακομιση να ειναι πλεον plug and play.
Δεν εχεις πολλες δουλειες να κανεις ...κυριως φωτα και ανεμιστηρες
|
||||
|
||||
|
Κάπως έτσι τι σκεφτόμουνα.
Ίσως ακόμα και την δημιουργεία sub με DIY υπερχείληση αν το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό. Ένα ακόμα σημείο που με προβλημάτησε μετα απο μια κουβέντα με ενα φίλο με πάρα πολυ εμπειρία στο χώρο είναι το οικονομικό. Με όσα έχω διαβάσει υπολόγιζα τα εξής. Ενυδρείο+έπιπλο=550¤ Skimmer=250¤ ZB 30-40 κιλά= περίπου 600¤ Αραγωνίτη= ? Φώτα=150¤ +διάφορα άλλα (θερμοστάτες, controler, τεστ κτλ) σύνολο 2000¤. Είναι πραγματικές οι σκέψεις μου στο κόστος ή ονειρεύομαι? |
|
|
||||
|
||||
|
Πραγματικες ειναι
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() :con fused:(Μιλάω πάντα για το στύσιμο ΧΩΡΙΣ κανένα ζωντανό μέσα παρα μόνο το βράχο) |
|
|
||||
|
||||
|
Στο κοστος θα εισαι καπου εκει οταν θα εισαι κομπλε απο εξοπλισμους.
Τα ψαρια και κοραλια θα μπουν σιγα σιγα . Και τα εξοδα συντηρησης θα ειναι καπου στα 30-50 ¤ το μηνα.
|
||||
|
||||
|
Διαβάζωντας διαφορα αλλη μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό.
Μιας και θα έχω χρόνο μπροστά μου θα μπορώ να κουράρω ταυτόχρονα με τον ζωντανό και νεκρο βράχο? Να κάνω μια απόπειρα δηλαδή, αφου δεν θα έχω ζωντανούς οργανισμούς μέσα να ζώντανεύω ταυτόχρονα τον νεκρό βράχο? |
|
|
||||
|
||||
|
Κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να παρεις το ενυδρειο τωρα και τον εξοπλισμο και οταν κοντευει ο καιρος να μετακομισεις να παρεις τον βραχο και να αρχισεις το extra κουραρισμα ωστε να μπει ετοιμος στο καινουργιο σου σπιτι.
Αφου θα περιμενεις που θα περιμενεις για τη μετακομιση , μη περιμενεις και αλλο μετα.
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
| Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |
| ερώτηση για αγορά ενυδρείου | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-06-05 07:39 |
| Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |
| Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |