|
|||||||
| Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μπραβο!!!! Θερμοκρασια στους 27 γιατι??? κατεβασετην στους 25
|
||||
|
||||
|
Πολύ πολύ πολύ όμορφο ενυδρείο
καταπληκτικές πέτρες ωραίες σκοτεινές περιοχές Τη θερμοκρασία όντως κατέβασε την 1-2 βαθμούς Μου άρεσε πάρα πολύ Συγχαρητήρια !!! ![]() ![]() ![]() Τι σκέφτεσαι να βάλεις μετά ? Το εσωτερικό φίλτρο το έβγαλες (είναι juwel) ? Μήπως θα ήταν καλά να έβαζες ακόμη ένα φιλτράκι για ασφάλεια ? |
|
|
||||
|
||||
|
ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα πολυ καλο
|
|
|
||||
|
||||
|
εύγε και εμένα μου άρεσε πολύ.τι άλλο θα βάλεις μέσα?
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...!! την θερμοκρασια μολις την κατεβασα... σε λιγο σκεφτομαι να βαλω.... pseudotropheus sp. "acei" iodotropheus sprengerae ισως και Labidochromis sp. "Mbamba" το ενυδρειο δεν ειναι ετοιμο, ειναι κατασκευη!!!! για φιλτρακι εξτρα το σκεφτομαι... |
|
|
||||
|
||||
|
Πολύ όμορφο μπράβο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Μπράβο σου πολύ όμορφο ενυδρείο καλή συνέχεια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμενουμε τη ...συνεχεια!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
καλησπερα!!!! εδω και λιγες μερες εχω βαλει στο ενυδρειο μου μαζι με τα labido και pseudotropheus acei και iodotropheus sprengerae...
ειναι λιγο διαβολακια για να τα βγαλω φωτο αλλα κατι προσπαθησα κι εβγαλα κατι για να τα δειτε... οταν μεγαλωσουν λιγο και ηρεμησουν θα σας βγαλω και πιο ομορφες... απο οτι εχω καταλαβει τους αρεσει πολυ το περιβαλλον.... οπως βλεπετε στην μια φωτο εχουν αρχισει τις εργολαβιες και μεταφερουν αμμο... χεχεχε ειμαι περιεργος πως θα φτιαξουν το βυθο....
|
||||
|
||||
|
[quote=Andros;217863]sprengerae και acei μαζι με labido πολυ καλος συνδιασμος. Και παλι μπραβο, φοβερο το ενυδρειο σου. Απο τα πιο ομορφα (αν και προσωπικα πιστευω ειναι το πιο ομορφο) που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο GAB
Καλησπερα σας και παλι!!! σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που σας αρεσει... θελω να ξερετε οτι εχετε βοηθησει ολοι με τις απαντησεις σας και ειναι σαν να το φτιαξαμε ολοι μαζι... το βασικο ειναι υπομονη και ολα να γινονται βημα βημα..... καθε φορα που θα μπαινουν κιχλιδες θα σας ανεβαζω φωτο!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
καλησπερα και παλι!!!! αν και ακομα τα labido ειναι μικρα, εχουν ερχισει και ξεθαρευουν και κανουν ερκετες εξοδους απο τα βραχια....
σε λιγες μερες που θα βαλω κι αλλες κιχλιδες θα ανεβασω φωτο...
|
||||
|
||||
|
εβγαλα λιγες φωτο ακομα και ειπα να σας τις δειξω...
πως τα βλεπετε τα labido μου???
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
| ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
| Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
| Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
| Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |