|
|
|
|
||||
|
||||
|
Το ενυδρείο είναι 50εκ οπότε δεν θα ήταν καλό για αυτόν, αφού άμεσα δεν το βλέπω να πάω σε μεγαλύτερο (αυτό μου έφτασε μέχρι στιγμής τα 260euro χωρίς το ενυδρείο)
Τον έβγαλα λοιπόν και θα τον πάω πίσω σε λίγο, μετά λύπης μου βέβαια γιατί είναι πολύ όμορφος. Kostas G. (έχουμε το ίδιο όνομα και αρχικό γράμμα Επίθετου Τότε δεν ήξερα αυτά που έμαθα (και μαθαίνω) εδώ, αλλαγές όποτε θυμόμουν, (από το μαγαζί με είχαν πει 1 ανά 6 μήνες), περί τεστ κλπ είχα πλήρη άγνοια, ασύμβατα είδη κλπ κλπ ενός άσχετου ανθρώπου. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας |
|
|
||||
|
||||
|
παντως για να σου πηγε τοσα ολο και καποιο φυκι για μεταξωτη κορδελα θα σου πουλησαν......!
με 260 περνεις ενα 200λιτρο με το βασικο εξοπλισμο!στην αθηνα τουλαχιστον....
|
||||
|
||||
|
Τον βασικό εξοπλισμό τον είχα.
Πλήρωσα για τεστ, χαλίκι, ξύλα, φυτά και ψάρια. Και από ότι έψαξα οι τιμές ήταν κανονικές. |
|
|
||||
|
||||
|
Όπως είπε και ο steady μπορούσες να πάρεις και μεγαλύτερο ενυδρείο με τα ίδια περίπου λεφτά...Τα 1μέτρου δεν είναι και τόσο πολύ ακριβά...
Κατάλαβα...Τουλάχιστον τώρα έμαθες
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναγνώριση γατόψαρου | lucy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 07-03-07 15:21 |
| Πρόβλημα στα χείλη Γατόψαρου | jstiva | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-02-07 17:02 |
| Αναγνώριση γατόψαρου | kastmaniac | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 16-10-06 10:57 |
| Aναγνώριση...! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-09-06 18:33 |
| Ψάχνω ένα είδος Γατόψαρου!!!! | sotalx | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 01-12-04 20:17 |