|
|||||||
| Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Βάλτο στο replay (εγώ αυτό έκανα
|
||||
|
||||
|
Και έτοιμα για replay Τα έσπασα γιατί δεν κατέβαιναν αλλιώς.Θα χρειαστεί ένας FLV player
|
||||
|
||||
|
Προταση..
Γιατι δεν το ανεβαζουμε στο youtube ωστε να μπορουν να το δουν ολοι ευκολα? |
|
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτικό το βιντεάκι, αυτά τα ψάρια θα είναι για πάντα τα αγαπημένα μου, ελπίζω κάποτε να μπορέσω να τα φιλοξενήσω στο σπίτι μου
|
|
|
||||
|
||||
|
αχχχχχχ..................
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Και κάτι άλλο.Δεν σας φαίνεται λίγο ψεύτικη η εισαγωγή,λίγο φτιαχτή ?Κάτι σε 3D animation κάποιες φορές ?Πάντως ότι κι αν είναι είναι ωραίο και χαλάλι του όποιου το τράβηξε,όπως το τράβηξε
|
||||
|
||||
|
Για κοιταξτε και αυτο.... μονο που βλεπω πως τα ριχνουν απο δοχιο σε δοχιο τρελαινομαι!!
http://www.youtube.com/watch?v=hdpDPbRXExQ Που θα βρουμε και εμεις τετοια ομορφα ψαρακια???!!! http://www.youtube.com/watch?v=HeccZebEEB8
|
||||
|
||||
|
Δυστηχώς τόσο Όμορφοι ¶γριοι Δίσκοι σπανιώς έρχονται στην Ελλάδα.
|
||||
|
||||
|
Εγω λεω οτι οι αγριοι δισκοι ειναι καλυτερα να μεινουν στην αγρια φυση τους και να κανουμε κατι για να συνεχισει να υπαρχει...
ΥΓ Τωρα που ειδα το video γιατι εμενα μου κανουν κατι σε cobalt blue? |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κοινωνικο με Δισκους | Rayden | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 02-06-07 11:44 |
| tank 300 l με δισκους | muthos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 20-02-07 09:45 |
| ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
| Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
| ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | red rubin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 10-08-04 23:39 |