|
|||||||
| Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως επίσης... και το κρίνω πολύ σημαντικό... θα ήταν καλό, τουλάχιστον το θέμα με τα χρυσόψαρα, να διαβαστεί και από άλλους μαγαζάτορες για να διατυπώσουν και αυτοί τις απόψεις τους.
Και το θέμα με το κοράλλι τώρα που το σκέφτομαι δεν είχε πουθενά ένταση... ε;
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|
|||
|
|||
|
Ετοιμαζοταν κι αυτο, πιστεψε με δεν σβυνω ελαφρα τη καρδια θεματα, αλλά κατι εχω μαθει...
Το θεμα με τα χρυσοψαρα υπαρχει απο καιρου εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13118 |
|
|
||||
|
||||
|
Το θέμα με τα χρυσόψαρα έχει συζητηθεί ξανά και μάλιστα επαγγελματίες πήραν θέση και είπαν την γνώμη τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά να το ξαναπώ να το καταλάβετε και εσείς...
Το θέμα δεν είναι τα χρυσόψαρα στις δεξιώσεις, το είπαμε αυτό, μην ξαναλέμε τα ίδια. Το θέμα είναι ότι μπαίνει ο καθένας και γράφει ανακρίβιες τουλάχιστον, αν όχι και ψευδή γεγονότα, για έναν επαγγελματία... και ξαφνικά έχει και υποστηρικτές!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ολοι οι καταστηματαρχες ειναι κατακριτεοι , ουτε οτι αυτα τα φαινομενα απαντωνται αποκλειστικα στο χωρο των πετ-σοπ. Συμφωνα με τη λογικη σου ομως θα επρεπε να διαμαρτυρεσαι το ιδιο εντονα και στην περιπτωση που καποιος κανει καλα σχολια για ενα καταστημα (αλλιως επετρεψε μου να θεωρησω οτι διαμαρτυρεσαι επειδη θιγονται τα συντεχνιακα συμφεροντα). τουλαχιστον ετσι βγαινει προς τα εξω η αντιδραση σου , για εμενα που δεν σε γνωριζω |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι με τέτοιες αναρχικές και μηδενιστικές αντιδράσεις, μόνο κακό γίνεται για το μέλλον του χόμπυ. Το να διαμαρτυρηθώ για τα καλά λόγια που λέγονται για κάποιο μαγαζί, πώς το σκέφτηκες; Με ποια λογική και τι σχέση έχει αυτό; Είναι κάποιος ικανοποιημένος από ένα κατάστημα και το λέει, όλα καλά! Είναι κάποιος δυσαρεστημένος από ένα κατάστημα, να βγει και να το πει και μπράβο του, για να βοηθήσει τους συνχομπίστες του και το μαγαζί να βελτιωθεί... Αλλά αυτό που έκανε ο Γρηγορίου... λέγεται αναρχία! Όσο για τα "Συντεχνιακά Συμφέροντα"...από ποια ταινία των 60`s το ξεσήκωσες αυτό;;; Ποια συντεχνία και ποια συμφέροντα;;;
|
|
||||
|
||||
|
Ίσως τελικά η ηλικία του κάθε γράφοντα θα έπρεπε να εμφανίζετε αντί του μετρητή ποστ. Ίσως έτσι κάποια προβλήματα και καυγάδες να μην υπήρχαν.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Θα συμπληρωνα και φωτογραφια(διαβατηριου) για να δουμε αν μας αρεσει η φατσα του. Η μηπως να περναει καποια τεστ γνωσεων πριν την εγγραφη,ωστε να μην μπαινει οποιος και οποιος εδω μεσα. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μερικα εως αρκετα ατομα πρεπει να κλεισουν ραντεβου για ''συνεδρια ελεγχου θυμου" και θα προτεινα ομαδικη για να ερθει πιο φθηνα. Μην μπαινουν και σε εξοδα τα ''παιδια'' |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
φιλε μου καλε , καλε μου φιλε, να ζητησω εγω τωρα με τη σειρα μου απο εσενα να ανακαλεσεις τα προσβλητικα και υποτιμητικα σου σχολια περι ταινιων του 60 , και να σου συστησω να μελετησεις λιγο Νιτσε και Μπακουνιν για να ξερεις τι λες περι μηδενισμων και αναρχιας. φιλικα , Τζιμάκος |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Για σεβασμό του συνανθρώπου λέει τίποτα μέσα;
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
| χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
| Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |
| Χαρίζω 4 χρυσοψαρα. | Jim | Χρυσόψαρα | 0 | 19-10-03 20:36 |