|
|||||||
| Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Λενορμαν 246 Κολωνος Τηλ. 210 5158987-8
Μου ειπε οτι θα εφερνε πολλους μονομαχους!Πατε να δειτε. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπραβο, περιμενουμε φωτος, να τον αγαπας.......lol
|
||||
|
||||
|
Thanks !!!
Λογικά απο Δευτέρα θα πάω μια βόλτα απο κεί ... Τώρα με πόσους μονομάχους θα φύγω είναι το θέμα ... έναν θέλω να πάρω..... για να δούμε αν θα έχει ..
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ ! ------------------------- Έτσι και έγινε .... σήμερα ήμουν στον Καρχαρία. Έχει φέρει πάρα πολλούς μονομάχους crowntail .... όσοι σκεφτεστε να πάρετε μονομαχο (και όσοι ψάχνετε crowntail - κάποιος μου είχε πει πως έψαχνε αλλά δεν θυμάμαι ποιός... ελπίζω να δεί αυτό το ποστ) πρεπει να περάσετε απο τον Καρχαρία. Φωτογραφίες εδώ
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 07-05-07 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
Tον αγαπαω παρα πολυ οπως αγαπαω και τον πρωτο. Ειμαι ερωτευμενη και με τα δυο τα παιδακια μου!
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
| νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |
| Θηλυκιά crowntail | fighterfish | Bettas | 0 | 08-12-05 18:02 |
| αρσενικός crowntail | dim | Bettas | 1 | 20-11-05 03:10 |