|
|
|
|
||||
|
||||
|
Αν κρίνω από την τελευταία φωτογραφία, μάλλον τον λένε Φραπεδούμπα !
Να τον χαίρεσαι φιλεναδίτσα μου |
|
|
||||
|
||||
|
πανεμορφο ειναι
|
||||
|
||||
|
Κούκλος είναι. Κράτησε τον μακρυά από το ενυδρείο όμως γιατι μου φαίνεται πολύ υπόπτο φατσάκι!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Χαχα. Άμα σου πω τι έπαθα... Άνοιξα το topic να το διαβάσω χωρίς να προσέξω σε ποια κατηγορία βρίσκεται. Και περίμενα να δω κανένα μικρό SAE!
Κουκλάκι το μικρό σου, και φαίνεται πολύ μούτρο! Να το χαίρεσαι!!!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica |
|
|
||||
|
||||
|
Παιχνιδιάρικο; Τρελλοκομείο σκέτο!
Αδιάκριτο, χώνεται παντού, φάτσα πονηρή και μουσούδι για ζούληγμα! Τα ψάρια τα παρατηρεί αρκετά αλλά δεν τον πολυενδιαφέρουν προς το παρόν... χεχεχε! Μεγάλος αγκαλίτσας και ομιλητικότατος (δεν περιορίζεται στα γνωστά μίου). Ρεπερτόριο με νότες κανονικό!
|
||||
|
||||
|
Έχω 9 γάτες, κι όμως ζηλεύω!!! Γλύκα είναι. Να τον χαίρεσαι!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|