|
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλησπέρα,
μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο site του ibc, (http://www.ibc-smp.org/species/index.html) που έχει φωτογραφίες από διάφορα σπάνια και κινδυνεύοντα είδη Betta, μέσα σε ενυδρεία που τα διατηρούν, για να πάρεις μερικές ιδέες από κάτι πιο εξειδικευμένο... πχ εδώ: http://www.ibc-smp.org/species/foerschi.html ελπίζω να βοήθησα... |
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και την βοήθειά σας!!
Ωραίο ενυδρείο στο λινκ που έδωσε ο demetris. Μια και ρωτάει ο Zorba the freak, θα σας πω τι περίπου φαντάζομαι να κάνω (δεν έχω καταλήξει πάντως). Λοιπόν έχουμε και λέμε:
|
|
|
||||
|
||||
|
Μου αρέσει η ιδέα σου.
Στους μονομάχους αρέσουν τα πλατύφυλλα φυτά και συχνά ξεκουράζονται πάνω στα φύλλα. Επίσης σκέψου την περίπτωση να πάρεις indian almond leaves από το internet |
|
|
||||
|
||||
|
Κανείς άλλος γνώμες? Γιάννη (maverick), περιμένω την γνώμη σου.
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλημέρα,
το σκούρο υπόστρωμα με τα φύλλα (πρόσεξε να είναι τελέιως ξερά όταν θα τα βάλεις) ακούγεται πολύ ωράιο. Επίσης, πολύ ωράια ιδέα για εσωτερική διακόσμηση είναι ο κισσός! Πάιρνεις μερικά κλαδιά κισσού και αφού τα ξεράνεις τους βγάζεις και τη φλούδα και νομίζω θα δείχνουν πολύ ωραία μέσα στο ενυδρείο σου, επειδή είναι λεπτά και με διάφορα σχήματα θα μοιάζουν με υποβρύχιες ρίζες... Αλλά ποιο ειδικός σε θέματα κισσού είναι ο Liolios (στέιλε του κανένα πμ |
|
|
|||
|
|||
|
να ξερεις ομως με το καιρο τα φυλλα θα λιώσουν
|
|
|
||||
|
||||
|
Maverickμου αρέσει η ιδέα με τον κισσό. Θα τα ψάξω περισσότερο. Τώρα για φώτο θα περιμένετε καθώς ακόμα είμαι στον σχεδιασμό.
Demetrisτι εννοείς ότι θα λιώσουν τα φύλα. Αποφάσισα τελικά να βάλω IndianAlmondLeaves. Αν λιώσουν θα ανεβάσουν αμμωνία? Έχω μία ακόμα απορία σχετικά με τα φύλα. Θα βυθιστούν μόνα τους ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι? |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |
| Καινούργιο ενυδρείο | thediscusman | Δίσκοι | 31 | 16-08-04 11:48 |
| Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |