|
|
|
|
||||
|
||||
|
εχεις ευκολα φυτα εκτος τη Eusterallis stellata η οποια εχει καποιες απαιτησεις.απο τη στιγμη που εχεις φυτα μεσα και οσο πιο πολλα βαζεις οι απαιτησεις ανεβαινουν σε λιπασματα και co2.για co2 μπορει να φταξεις μια diy μπουκαλα η μπορεις και να καλυφτεις με excel.η γνωμη μου να σταθεροποιηθει λιγο το ενυδρειο σου και μετα να ξεκινησεις λιπανση.
κανε και ενα τεστ φωσφορικων για να ξερεις που βρισκεσαι. να ξερεις και οτι η hygrophila που εχεις αν αρχισει να κιτρινιζει υπαρχει ελλειψη σιδηρου. υπομονη
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ναι μαύρη τριχοειδή άλγη είναι αλλά μου φαίνεται ότι βλέπω και πράσινη τριχοειδή άλγη.
Μην σε αγχόνη το γεγονός κανε μία αναζήτηση, αν δεν έχεις κάνει ακόμα στο φόρουμ, έχει μπορώ να πω από προσωπική πείρα |
|
|
||||
|
||||
|
Γιώργο διες και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15782 που είναι φρέσκο
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα
διάβασα χθές το post, και νομιζω οτι έχουμε το ίδιο πρόβλημα, γιαυτό αλλωστε σκέφτηκα να ακολουθήσω την μέθοδο του excel. ασχετο, ισχύει κανονικά για μεθαυριο?εαν ναι, τι ώρα? |
|
|
|||
|
|||
|
νομίζω οτι γλίτωσα απο την BBA αφού στα σημεία οπου ήταν μεγαλύτερη έχει ήδη κοκκινήσει, ενώ στα υπόλοιπα έχει μια ελαφρά απόχρωση. το νερό όμως έχει θολώσει λίγο, μπορεί να είναι από την άλγη η απο το κερατόφυλλο που διαλύθηκε και έμεινε κάποιες ώρες μέσα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgio : 02-03-07 στις 01:20 |
|
|
|||
|
|||
|
πάει η BBA τελικά.Τώρα βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο
![]() (σπύρο πως σου φαίνεται το ξύλο?) λίγες μέρες τώρα έχει παρουσιαστεί άλγη στο τζάμι, δεν ξέρω τι είδος, είναι πράσινη και με μορφή...σκόνης!για ένα παράξενο λόγο έχουν ανέβει τα νιτρικά, χωρίς να έχω αμμωνία ή νιτρώδη, οπότε μάλλον πρέπει να ξαναβάλω κερατόφυλλο. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |
| Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
| Προβληματάκια στο στρώσημο | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-10-05 14:21 |
| Προβληματάκια με Dtail Bettas. | soza | Bettas | 8 | 03-05-05 15:59 |
| Δύο προβληματάκια | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 19-09-03 18:35 |