|
|
|
|
||||
|
||||
|
τα ψάρια όμορφα και μπράβο.......τις γάτες δεν είδα
|
||||
|
||||
|
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια
Το Platydoras αν έχεις χρόνο και κάθεσαι να το παρατηρείς και το περιμένεις,μαθαίνει και βγαίνει γρήγορα έξω μόλις ταίσεις...Αν όμως δεν κάθεσαι να το περιμένεις πολλές φορές...δεν το ξαναβλέπεις... Υ.Γ.:Δεν διαθέτω γάτες....
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ούτε απ' αυτό...
|
||||
|
||||
|
προσφατα τον εδωσα το κυριο πλατυντορα... εβγαινε σαν το κλεφτρονι επερνε το φαι του και ξανακρυβοταν.....ησυχα ησυχα...
|
||||
|
||||
|
πολύ ωραία ψάρια! αλλά αυτός ο Πανάγος L190 είναι όλα τα λεφτα!
|
|
|
||||
|
||||
|
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
mikele, Έβγαινε έξω να πάρει το φαί του ενώ τον έβλεπες και τον έδωσες κιόλας; Εδώ παρακαλάμε για κάτι τέτοιο... Strahos, Συμφωνώ απολύτως...Είναι το αγαπημένο μου ψάρι από πλευράς ομορφιάς,και από αυτά που έχω,αλλά και από αυτα που δεν έχω....Σύντομα θα έχει και παρέα άλλα 2 ομοειδή του,μόλις στήσω το 2μετρο... Τον φαντάζομαι 30αρι... ![]() Υ.Γ.:Πανάγος
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
| Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
| Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |