|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Δηλαδή το ύψος του ενυδρείου? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Πρέπει να δείχνουμε λίγο περισσότερη αγάπη στα ψαράκια μας
|
|||
|
|||
|
Χωρις να ειμαι ειδικος, μην γινόμαστε και υπερβολικοί.
Αυτο χωράει σαν ενυδρείο, αυτό φτιάχνει. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Δεν θα βαλω πολλά φυτά για να χρειάζομαι να κλαδευω συνέχεια...Θα το κάνω σαν αυτό της φωτό...!!
|
||||
|
||||
|
180 μήκος, 50 ύψος, 40 πλάτος εννοεί.
αυτό στη φώτο Χριστόφορε είναι 280x50x50 ! Πάντως έχεις ωραίο πρότυπο. Το έχω βάλει στο μάτι κι εγώ από παλιά |
|
|
||||
|
||||
|
Το ξέρω ότι είναι ωραίο...
έχω μερικές απορίες ακόμα... Οι κόντρες πρέπει να είναι καθι αυτές 12mm...? Σκέφτομαι να τις κολλήσω 5 cm κάτω από το χείλος του τζαμιού.., είναι καλα...? Αφου θα βάλω τις 4 κόντρες θα βλάλω και 2 κάθετες να εφάπτονται π΄να σε αυτές...Σωστα θα κάνω..? Η βάση θα πρέπει να είναι ξύλινη η σιδερένια...? Στην αρχή θα την κάναμε ξύλινη, αλλά τώρα σκερτομαστέ ότι θα είναι πολλά τα λίτρα και να την κάνουμε σιδερίναι.....
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...taskEnydr4.htm Οσο για την βαση εγω για να ειχα το κεφαλι μου ησυχο Χριστοφορε, θα την εκανα (οπως και την εκανα) απο σιδερο και μαλιστα κιλοδοκους για απολυτη ασφαλεια.Και μην νομιζεις οτι εχει και το τρελο κοστος.Ετσι θα χεις το κεφαλι σου ησυχο.Καλη κατασκευη! |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|