|
|||||||
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπορείς να βάλεις κι εμένα μέσα στους "μερικούς", γιατί έχω γίνει πράσσινη σαν το αθρωπάκι
![]() Φτου φτου για το χαλί σου. Ειναι υπέροχο. Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση για να μην ανοίξω άλλο ποστ: Εχω βάλει glosso εδώ και κάποιο καιρό σε καποιο σημείο του ενυδρείου. Σε αρκετό ποσοστό έχει πιάσει. Ομως είναι πολλά κομμάτια που κάθε μέρα επιπλέουν και πρέπει να τα ξαναφυτεύω. Υπάρχει κανένα κολπάκι να το πείσω να κάτσει κάτω μέχρι να πιάσει?
|
|
|
|||
|
|||
|
τσιμπηδακι
ενα ενα μερος λιγο εκνευρηστικο βεβαια αλλα τι να κανουμε |
|
|
||||
|
||||
|
Τι υποστρωμα εχεις ? Χαλικακι ή αμμο?
Με τι το φυτεψες?
|
||||
|
||||
|
Χαλίκι. Οχι από το πολύ λεπτό. Ισως αυτό να μη βοηθάει και πολύ
![]() Με τσιμπιδάκι το φύτεψα, τουφίτσα τουφίτσα ! Και έτσι ξαναφυτεύω τις τούφες που βρίσκω να επιπλέουν. |
|
|
||||
|
||||
|
Εχεις ψάρια για το βυθό? corys η clown?
|
|
|
||||
|
||||
|
corys.
Αυτά λες μου το "μουσουδιάζουνε" και το ξηλώνουν? |
|
|
||||
|
||||
|
Αυτά φταίνε, σε μένα το ίδιο πρόβλημα ήταν όταν το είχα πρωτοβάλει και αναγκάστηκα να τα βγάλω.Πάντως αν σου χει πιάσει σε λίγα σημεία θα απλώσει σιγά σιγά παντού.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Αν καταφέρω να πιάσω τους δράστες χωρίς να αναστατώσω το ενυδρείο, θα τους μετακομίσω, οπότε θα λυθεί και το πρόβλημα. Ευχαριστώ... |
|
|
|||
|
|||
|
και αφου πιασει καλα μετα μπορεις να τους ξαναβαλεις
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Glossostigma Elatinoides | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 27-05-05 12:17 |