|
|
|
|
||||
|
||||
|
netblue παραθετω μια φωτο του ενυδρειου μου 280lt
|
|
|
||||
|
||||
|
πως εβαλες την προπελα μεσα???γιατι ως γνωστον ειναι απο μπρουτζο και σακατευει το νερο σωστα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos23 : 17-10-06 στις 11:41 |
|
|
|||
|
|||
|
Η ασπρίλα είναι κάποιο είδους μήκυτα. Δεν είναι πρόβλημα και συνήθως παρατηρούνται σε νέα ενυδρεία. Θα φύγει από μόνο του με τον καιρό.
Όσον αφορά το ενυδρείο σου, θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη. Δεν θα πω τίποτα άλλο για αυτό μέχρι να ξεκινήσεις καινούριο θέμα στην κατηγορία "Aquascaping - Κοινωνικά ενυδρεία" για να συνεχιστεί εκεί ο σχολιασμός. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Ελπίζω η προπέλα να μην είναι σιδερένια και σκουριάζει εκεί μέσα....
|
||||
|
||||
|
εγω καιγομαι να μαθω πως εβαλε μεσα την προπελα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα μάθουμε όλοι μέχρι να ξεκινήσει νέο θέμα συζήτησης στην κατηγορία Aquascaping...
|
|
|
||||
|
||||
|
αυτο στην φωτο ειναι το 18λιτρο ενυδρειο μου.στο καστρακι ζουσαν καποτε φαντασματα......πλακα κανω.μην με ρωτησετε ομως πως εβαλα το καστρακι εκει μεσα.
παιδια αδικα ανησυχειτε.η προπελα ειναι αγορασμενη απο μαγαζι της θεσ/νικης(λιγο τσουχτερη τιμη) κ ειναι το ιδιο υλικο με τα διακοσμητικα που υπαρχουν για τα ενυδρεια.οσο για τα ψαρια ζουν μια χαρα.παπαγαλακια,κιχλιδες,τιγρακια,κτλ κτλ.(δεν ξερω τα σωστα ονοματα για τα ψαρακια. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|