|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
παντως κανένας δεν μου είπε αν τα δικά του labidochromis yellow ξύνονται που και που
αν ναι, ίσως να μην ειναι και τοσο ανησυχητικό...αν όχι τοτε ειναι δικό μου φαινόμενο και πρέπει να δω τι θα κανω... το ρωταω αυτό γιατί όπου και αν τα έχω συναντήσει, απο pet shop μέχρι σε ενυδρείο κάποιου γνωστού το ξύσιμο είναι ξύσιμο.
|
|||
|
|||
|
Δεν νομιζω οτι πρέπει να ανησυχεις αν δεν ξυνονται επιμονα. Εχω και εγώ labidochromis και έχουν αυτη την συνήθεια, κανουν βουτιές και ξύνονται στην άμμο. Τα έχω ενα χρόνο και δεν έχω κανένα προβλημα. Προσεχε μόνο μην το κάνουν συνέχεια.
|
|
|
||||
|
||||
|
ολα μου τα ειδη ξυνονται λιγο...
αν μαθουν να ξυνουν και το ενα το αλλο τοτε θα το ευχαριστιουνται κιολας!! Συμπερασμα:αν το ξυσιμο δεν ειναι υπερβολικο μην ανησυχεις
|
||||
|
||||
|
ναι και γω αυτό πιστεύω...μολις στρεσαριστούν ή κατι περιεργο συμβεί το συνηθήζουν
|
||||
|
||||
|
Το ξύσιμο δείχνει σε κάθε περίπτωση εξωπαράσιτα. Συνήθως είναι λιγα σε αριθμό και δεν δημιουργούν πρόβλημα στα ψάρια. Αν όμως οι συνθήκες αλλάξουν προς το χειρότερο, τότε μπορεί να πάρουν το πάνω χέρι και να τα τρέχουν τα ψάρια.
Εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις ρίχνω αλάτι χωρίς συντηρητικά, μια καλή χούφτα ανά 100 λίτρα. Έχω δει βελτίωση. (Αναφέρομαι σε ενυδρείο με κιχλίδες Μαλάουι) |
|
|
||||
|
||||
|
εγω σαν αιρετικος, θα πω το εξης διαφορετικο.
ΔΕΝ ξυνονται για καποιο λογο, αλλα γιατι ειναι συνηθεια τους. οπως τρωνε και φτυνουν την αμμο, ετσι εχουν την συνηθεια να κανουν και αυτο. επισης διαμορφωνουν περιοχες χαρασσοντας κατω την αμμο. μια και δεν εχουν καποιο αντικειμενο να το κανουν, χρησιμοποιουν το ...τιμιο κορμι τους. αυτα με την προυποθεση οτι τα ψαρια δειχνουν καλα! |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Τα ψάρια ξύνονται στην άμμο | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-05-05 09:40 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |