|
|
|
|
||||
|
||||
|
τώρα... σαν ΑΣΧΕΤΟΣ στα χρυσόψαρα... αυτά τα oranda υπάρχουν σ'αυτή τη μορφή στην φύση, ή έχει μπεί ανθρώπινο χεράκι
Γιατί ΑΝ έχει μπεί ανθρώπινο χεράκι,
|
||||
|
||||
|
Οι κινέζοι ξεκίνησαν την ιστορία με τα χρυσόψαρα. Με επιλεκτικές αναπαραγωγές και πολλές γεννετικές μεταλλάξεις που κράτησαν για εκατοντάδες χρόνια, έφτασε σήμερα να υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός τύπων χρυσόψαρων. Μιλάμε όμως για πάρα πολλά χρόνια πριν και τώρα πια θεωρείται κατεστημένο. Oranda όπως το ψάρι του Σωκράτη, θεωρούνται περισσότερο ευαίσθητα σε σχέση με άλλους τύπους αλλά και πάλι με σωστή μεταχείριση μπορούν να ζήσουν πολλά έτη!
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.Θα την αναλάβει καθηγητής ιχθυολόγος του Α.Π.Θ.
Λεπτομέρειες από την ερχόμενη εβδομάδα.Θα σας ενημερώσω σε άλλη ενότητα. Οπότε η αγγελία μπορεί να διαγραφεί. |
|
|
||||
|
||||
|
Να σε συγχαρώ που μπηκες στον κόπο για ένα χρυσόψαρο σε αυτήν την διαδικασία.
|
|
|
||||
|
||||
|
καλη αναρωση...
|
||||
|
||||
|
Σας ευχαριστώ.
Την προσεχή Δευτέρα 16/10/06 μπαίνουμε στο χειρουργείο.Η αγωνία στο κατακόρυφο |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Πολύ τυχερό τελικά το ψαράκι που βρίσκεται στο ενυδρείο σου. Καλή επιτυχία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 10-10-06 στις 21:01 |
|
|
||||
|
||||
|
Την δευτερα, ολοι θα προσευχομαστε!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αφαίρεση τζαμιου | nikosn | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 13-05-15 17:24 |
| Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
| lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
| LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |