|
|||||||
| Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα ολα αυτα...φελιζολ εχω τισ πετρεσ που εχω τελιωσ χαμηλα τισ εχω αρκετα βυθισμενεσ...αλλα τι μπορω να κανω δεν μου ειπε κανεισ....σκεφτομαι για τανγανικα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχω προβλημα με την "κατολισθηση"...
|
||||
|
||||
φιλε αστα να πανε, εχω μαζεψει πετρες απο παραλια, περιοχη προς λουκισια, προσπαθησα να κανω καποιο βουνο απο πετρες αλλα δεν μου βγηκε. ασε που κουνοντουσταν συνεχεια . μαλλον πρεπει να βρω και πιο μεγαλες για να μην γεμισω με μικρες πολλες, ασε που δεν εχω και φελιζολ. φανταζομαι οσο πιο πολλες ειναι τοσο το χειροτερο απο βαρος δεν ειναι? αν ειναι πιο μεγαλες το ιδιο βαρος αλλα πιο δυσκολα στην μετακινηση. εχεις δικια σου φωτο να ριξω μια ματια |
|
|
||||
|
||||
|
άν έχεις πέτρες μεγάλες καλό είναι να μπούνε κάτω για "βάση" και πάνω τους να γίνει το "χτίσημο"....
Εγώ αφρολέξ δεν έχω βάλει γιατί όταν το έστησα το ενυδρείο δεν είχα διαβάσει για την χρήση του ... .τώρα είναι αργά ... για να βάλω πρέπει να το ξεστήσω και να το στήσω απο την αρχή .... Γιαυτό και δεν το φορτώνω και με άλλες πέτρες .... Για φωτό που ζήτησες, αυτό είναι το ενυδρείο μου ... http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12369
|
||||
|
||||
|
θα προσπαθησω και εγω μια δευτερη αποπειρα και εχει ο θεος.
για να δουμε θα κανω και μια γυρα στις μαντρες για καμια πετρα καλυτερη. αν τα βρω σκουρα θα σε καλεσω για βοηθεια και τον tzo κιολας γιανα γνωριστουμε καλυτερα ........... και ολα τα εξοδα πληρωμενα (καφε εννοω) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GODLIGHT : 15-09-06 στις 12:44 |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
άντε καλη επιτυχία στο καινούργιο σου στήσιμο ... Υ.Γ στον δρόμο για Βασιλικό έχει πολλές μάντρες με πέτρες ... εγώ απο κεί πήρα ...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Καφε θα φέρω εγώ ΕΕΕΕΕ τοσα κιλά εχω να μην προσφερω και εγω κάτι Τηλ. και βρησκόμαστε να τα πουμε και απο κοντα
|
|||
|
|||
|
γ.....α τα σημερα τισ ευγαλα ολεσ να τισ στεγνωσω και μετα να κατσω να τισ κολησω με σηλικονη(παλουκι τοχω ξανακανει παλεωτερα)....και αν δεν πετυχει τα παραταω και βαζω red bellied piranhas....ρε παιδια τελικα και οι τανγκανικα σκαβουν πολυ????για μικρα μεγεθη μιλαω????ξερει κανεισ??
<<see no evil,hear no evil>> Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prodigy : 15-09-06 στις 17:34 |
|
|
||||
|
||||
|
εκει πηγα το μεσημερι και βρηκα εξω απο μια μαντρα εχει ενα σορο πεταμενες. οθτε φραγκο δεν εδωσα
. μαλλον θα παω και αυριο να συνεχισω το κουβαλημα. αυτη τη φορα θα τα καταφερω. τισ μισες που εβαλα , αποτι ειδα τις κατοικισαν ηδη
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
| Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |