|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ όμορφο Σπύρο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου , με τοσα ομορφα ενυδρεια εδω μεσα περνουμε συνεχεια ωραιες ιδεες για τα στησιματα μας .
![]() ------------------------- Θελο να βαλω Chaetodon Auriga η Siganus Vulpinus αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και πολυ reef safe επιλογες , εχει κανεις στο reef του τετοια ψαρακια ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 21-04-17 στις 11:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
καλημέρα Σπύρο και χρόνια πολλά!
μια χαρά στρώνει το ενυδρείο σου,μπραβο φιλαράκι! όποτε σε ξαναβγάλει ο δρόμος σου ,έλα να σου δώσω και αλλες δυο διαφορετικές μοντι για αρχη! ανεβασε λίγο την αλατοτητα μεταξύ 1,026-1,027..... το πρώτο ψάρι δεν είναι reef safe ,το δεύτερο το βάζουν αλλά θέλει προσοχή αν και γενικά βαράει,είναι διαπιστωμένο και μάλιστα το συζητούσαμε και τις προαλες με κάποιον φίλο που το έχει χρόνια! |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Αρα , αφου τσιμπανε , καλυτερα να περιμενω να βρω ενα κιτρινο τανγκ π ειναι ποιο safe . ------------------------- και λιγο μουσικουλα να ευθυμισουμε https://www.youtube.com/watch?v=9q2h6oGD6UA ![]() Παντος , Νικολα εσυ και ο Σακης εισαστε οι εμπνευστες μ και οι ανθρωποι που ακουω κατα γραμμα για την εξελιξη του reef μου , σε λιγο ισως χρειαστει να μεταπιδησουμε κατηγορια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 21-04-17 στις 13:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Να εισαι καλα Σπύρο!
Ειναι χαρά μας να βοηθάμε όπου μπορουμε,σκοπό μας ειναι ολοι μας να διατηρούμε εναν υγιή ύφαλο όσο το δυνατόν πιο ανέπαφα και απροβλημάτιστα γίνεται! Πως παει το ενυδρείο; Σε τι φαση είμαστε,μπορεις σιγα σιγα να βάλεις μερικά εύκολα κοραλλακια εαν θέλεις! |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
το ενυδρειο ειναι οκ . οι γαριδεσ και τα σαλιγκαρακια μ και το πρασινο καβουρακι ειναι ολα οκ. απλα τα ψαρακια ειναι σε κιρσιμη καταστση , τρωνε κανονικα και με το νομο και στην γκαραντινα . σκεφτομαι πως επρεπε να την ειχα στησει απο την αρχη αλλα στερνη μ γνωση να σε ειχα πρωτα λενε . ... σημερα ειναι η δευτερη μερα π στεγαζοντε στο νοσοκομειο και εχω βαλει και ενα κομματι βραχο μεσα για να βοηθηση με την βιολογια αμμωνια και τα σχετικα. χτεσ πριν βαλω το βραχο σε ενα βραδυ εφτασε στο 0,5 σημερα θα κανω τεστακι παλι . το απογευμα αγοραζω ammo stop η κατι τετοιο να ριξω , εχω βαλει βακτηρια και γενικα ειμαι σε πανικο
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλύτερα να ξαναβάλεις τα ψαράκια στο ενυδρείο σου πίσω, πλέον κόλλησαν ικ και δεν αλλάζει , κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν θέμα αρκεί να μην τα στρεσσαρεις, τάιζε με φρέσκια τροφουλα και καμιά βιταμίνη και θα περάσει, την καραντίνα την έχουμε προληπτικά . Αν δεν είχες πειράξει και τον βράχο δεν θα είχε ανέβει και αμμωνία.
Βάλε πίσω τον βράχο όπως τον είχες στον ενυδρείο και κάνε μια αλλαγή νερού. Επίσης είναι απαραίτητο να μετράς ασβέστιο και μαγνήσιο για την καλή υγεία των σπς. Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
| Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
| fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
| FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |