|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Το πλάτος του θα ειναι 30 πόντους 180 ? τι θα είναι ? το ύψος? Μία κολώνα θα είναι το ενυδρείο? |
|
|
||||
|
||||
|
180 θα είναι το μήκος, 30 το πλάτος, 50 το βάθος....
Έτσι όπως μου είπατε θα το κάνω 40 εκατοστα το πλάτος Κόντρες παίρνει από πάνω...τι λές εσύ δεν θα έχει άνοιγμα από πάνω...?? Έψαξα και βρήκα φωτό ενυδρείων με κόντρες- κατάλαβα που και πώς μπαίνουν
|
||||
|
||||
|
Ότι αν βάλεις τις κόντρες όπως πρέπει θα στενέψει το άνοιγμα του ενυδρείου για τις εργασίες συντήρης που απαιτούνται.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
30 πλάτος 50 βάθος αλλά θα το φτιάξεις 40 Το ύψος :::::::
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Δηλαδή το ύψος του ενυδρείου? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Πρέπει να δείχνουμε λίγο περισσότερη αγάπη στα ψαράκια μας
|
|||
|
|||
|
Χωρις να ειμαι ειδικος, μην γινόμαστε και υπερβολικοί.
Αυτο χωράει σαν ενυδρείο, αυτό φτιάχνει. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Δεν θα βαλω πολλά φυτά για να χρειάζομαι να κλαδευω συνέχεια...Θα το κάνω σαν αυτό της φωτό...!!
|
||||
|
||||
|
180 μήκος, 50 ύψος, 40 πλάτος εννοεί.
αυτό στη φώτο Χριστόφορε είναι 280x50x50 ! Πάντως έχεις ωραίο πρότυπο. Το έχω βάλει στο μάτι κι εγώ από παλιά |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|