Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
καλωσηρθες.
το ψαρι δεν πεθανε απο swim bladder,πεθανε απο αμμωνια επειδη το ενυδρειο σου ειναι αστρωτο.
πριν κανεις οτιδηποτε διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490
γραψε εδω ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο,ποσα ψαρια εχεις μεσα και τι ειδος/ειδη ψαριων εχεις.
κανε μια αλλαγη στο μισο νερο του ενυδρειου με νερο αποχλωριωμενο και στην ιδια θερμοκρασια με αυτο που εχεις στο ενυδρειο.
αφου τα κανεις αυτα,μην ξαναταισεις μεχρι να βρεις μπολι για να το στρωσεις.
(στα υπομηματα στο λινκ που σου εδωσα γραφει τι ειναι το μπολι.)
μολις τα διαβασεις,βαλε αγγελια εδω στο φορουμ στην κατηγορια των αγγελιων,ζητωντας μπολι και γραφωντας σε ποια περιοχη/πολη μενεις.
οτι δεν καταλαβεις σε αυτα που θα διαβασεις,ρωτα εδω 
καλο διαβασμα 
|
τι εννοειτε στρωμενο.?
το ενυδρειο ειναι 20 λιτρα εχω ενα χρυσοψαρο μεσα δυστυχως δεν ξερω το ειδος γιατι μου το εκαναν δωρο μαζι με το ενυδρειο και το φιλτρο. ομως πηγα στο πετ σοπ και μου εδωσαν αντιχλωριο βακτηρια κ αντι για ανθρακα βιολογικο υλικο.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolisn
Αντιχλώριο να βάζεις σε κάθε αλλαγή νερού που κάνεις (αν βάζεις νερό από την βρύση).
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο ? Το φίλτρο το έχεις στρώσει ? Μετρήσεις κάνεις ?
Τα βακτήρια δεν χρειάζονται.
Πες μας λίγες λεπτομέρειες για το ενυδρείο σου.
|
ναι βαζω παντα το ενυδρειο τρεχει 3 μηνες περιπου. δεν ξερω τι εννοειτε αν εχω στρωσει το φιλτρο εχω βαλει βιολογικο υλικο ενω ειχα ανθρακα. για τις μετρησεις εμαθα σημερα δεν ξερω ακριβως τι ειναι. στο ενυδρειο εχω μικρο χαλικακι και δυο φυτα οχι ομως φυσικα