λεο το καταλαβαινω αυτό όπως ειπα και εγω μαγαζι εχω..ουτε οι δικες μας εταιριες κρατανε προιοντα εδώ..ειτε σκελετα, ειτε ανταλακτικα χρειαστούμε η παραγγελεια γινετε κατευθείαν στην ιταλια και από εκει ερχονται..
Αλλα όταν θα σου πω ότι θα κανει 10 μερες να ερθει το γυαλι σου θα το εχω εδώ στις 8 μερες! και φυσικα δεν θα περιμενω να πιασω 2-3 παραγγελειες για να σου φερω αυτό που θες..και μια βιδα να χρειαστείς θα σου παραγγειλω μια βιδα ... Ειμαστε επαγγελματιες και σκοπος μας είναι να εξηπηρετουμε τον πελατη μας οσο καλυτερα γινετε..αν δεν μπορούμε να το κανουμε αυτό ας το κλεισουμε να παμε να γινουμε ναυαγοσώστες..
αν εμενα σαν επαγγελματια με κρεμαει ο προμηθευτης μου θα αλλαξω προμηθευτη..δεν θα αφήσω κανεναν να παιζει με μενα, με το μαγαζι μου, και με τους πελατες μου..αν είναι να κλεισω το μαγαζι μου το κλεινω μονος μου δεν χρειαζομαι ΄βοηθεια΄ από κανεναν προμηθευτη.! εγω είμαι με τους πελατες μου όχι με τους προμηθευτες μου!
το μαγαζι είναι ζωντανος οργανισμος!! οσο το προσεχεις και φαιρεσε σωστα τοσο θα μεγαλωνει και θα αναπτυσετε..αν το παρατησεις με τον έναν η τον άλλο τροπο θα σ αφησει και αυτό..!
αυτος είναι ο τροπος σκεψης μου και ο τροπος που δουλευω..και ετσι θα ηθελα να μου φαιρονται και σαν πελατη,δεν είμαι ουτε περίεργος ουτε κανω παζαρια ουτε τιποτα ότι μου ζητήσεις θα το παρεις..το αν μετα απ την συναλαγη που θα κανω μαζι σου μεινω ευχαριστημένος είναι δικη μου δουλεια..
Ετσι με επιασε τωρα και τα ειπα!! τελος παντον παιδια γεροι να ειμαστε και όλα τα αλλα τα βρίσκουμε..!
|