Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-16, 21:19
GN_AZ Ο χρήστης GN_AZ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ξάνθη
Προεπιλογή

καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

το νερό από την βρύση έχει Ph:7.6 / Gh:11-12 / Kh:10
σε όσα άρθρα έχω διαβάσει γράφει ότι προτιμούν Gh>15.
σε 10 μέρες με την προσθήκη αλατιού ανέβασα το 11-12 στο 14 (αρκετά σταδιακά νομίζω).
αν θεωρείτε ότι το Gh της βρύσης είναι ικανοποιητικό δεν έχω κανένα πρόβλημα να σταματήσω το αλάτι, αλλά αν δεν φταίει το αλάτι, πραγματικά χαίρομαι που προσπαθώ να βελτιώσω τις συνθήκες τους.
μιας κ έχω αρκετά μικροσκοπικά ramshorn, υπάρχει περίπτωση να κατάπιε κανένα ?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μένα το μόνο κάπως "περίεργο" με τα ψαράκια σου είναι αυτό, γιατί αυτά συνήθως δεν είναι δύσκολα με το φαγητό τους και αλέθουν σχεδόν τα πάντα
κ εμένα το φαγητό τους είναι που με ανησυχεί αλλά είναι έτσι από την πρώτη στιγμή κ δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά τους οπότε θεωρώ ότι κάτι βρίσκουν κ τρώνε. αύριο θα ανεβάσω κ βίντεο από το τάισμα
-------------------------
η μόνη αλλαγή που έκανα στα υλικά του ενυδρείου είναι ότι ενώ όταν τα έβαλα στη γυάλα είχα αντιχλώριο της Tetra στις αλλαγές άρχισα κ έβαζα Prime με αναλογία 0,25ml/10lt
-------------------------
Livebearers prefer higher PH & harder water. In fact, if you notice listlessness or disinterest in food, it's likely pH and water hardness (dissolved minerals) are too low.

από σελίδα αφιερωμένη στα endlers
το 60άρι #1
το 60άρι #2
το 40άρι

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 25-04-16 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01642 seconds with 10 queries