Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Οχι? Δλδ δεν εσβησε το λαμπακι? Ειναι κολλημενος τοτε.
Πες τους να τον βγαλουν απο την πριζα τελειως, να αρχισει να πεφτει μονη της η θερμοκρασια.
Και μολις πας σπιτι ψαξε για λυση να μη παγωσουν τα ψαρια χωρις θερμανση τελειως. (εκτο κι αν καθεσαι και βαζεις και βγαζεις εσυ την πριζα του θερμαντηρα παρακολουθωντας το θερμομετρο χαχαχαχα)
Ή βαλε stc (ή eliwell που ειναι αμεσα διαθεσιμος Ελλαδα, αλλα ακριβος) στο θερμαντηρα, να τον αναβοσβηνει αυτος.
Ή παρε αλλον θερμαντηρα (ετσι κι αλλιως θα παρεις ομως controller - οπως βλεπεις ειναι χρησιμος εως απολυτως αναγκαιος. Μπορει οικονομικα να μη συμφερει να παρεις θερμαντηρα).
Εκτος κι αν ειναι στην εγγυηση ακομα και τον αντικαταστησεις. Αν σου πουν οτι θα στον αντικαταστησουν αλλα μπορει να υπαρξει καποια καθυστερηση, ζητα δανεικο ενα θερμαντηρα για αυτο το χρονικο διαστημα, απο εδω απο το φορουμ.
|
Εχω παραγγειλει Elitech stc-1000 και θα παραλαβω αυριο.Χτες τον πηρα το θερμαντηρα πιστευω να τον αλλαξουν
-------------------------
Τελικα ο θερμαντηρας ηταν προβληματικος.Πηγα και μου τον αλλαξανε.Τωρα τι ζημια μου αφησε στα ψαρια και στα φυτα ενας Θεος ξερει.Ευτυχως δεν ειχα καμμια απωλεια ακομα.Τα σαλιγγαρια τα βρηκα ολα στο καπακι πανω και το νερο ειχε αφρους.