Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-16, 10:19
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Samian Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά είναι ομορφιές........
ευχαριστω φιλε σαμιαν!περιμενω να ανοιξουν λιγο γιαυτο ειναι μακρινη η φωτο!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mitsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Οοοοοοο αντε γιατι μετα απο τοσες σελιδες μαστορεματα ξεχασαμε οτι εφτιαχνες ενυδρειο και νομιζαμε πως εχτιζες σπιτι (πλακα κανω το ποστ σου ειναι οδηγος για πολλα θεμετα )ευχαριστω δημητρη!σκοπος μου ηταν οταν ξεκινησα το project να βοηθησω και αλλους συνχομπιστες με αναλογους προβληματισμους και εργασιες να παρουν ιδεες και να φανταστουν το χωρο τους οπως οι ιδιοι θελουν!

Δεν ξερω απο θαλασσινα αλλα εχεις πολυ ωραια χρωματα.....εκτος απο τα ψαρια που μαλλον αυτα εννοεις,χρωματα αλλα εχω προς το παρων απο αλγες
Θα μου αρεσε νομιζω περισσοτερο αν ειχες χωρισει το βραχο σεδυ ογκους αντι για εναν (ξαναλεω μιλωντας οπτικα χωρις να εχω γνωσεις)
μου το εχουν πει και αλλοι αυτο,θα δειξει ο χρονος εαν εκανα αισθητικο λαθος...
σε αλλους βεβαια αρεσει καλυτερα ετσι....γουστα ειναι αυτα.....απλα ειχα απο την αρχη ενα πλανο και με αυτο πορευομαι......σε θεματα αισθητικης καλυτερα να ακους παντα την καρδια σου για να εχεις και το βαρος της ευθυνης....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leonardos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπραβο Νικο οσο παει και ομορφενει!!! κανε ομος λιγο κρατη τωρα και αστο να τρεξει για λιγο χωρις πολλες αλλαγες (οχι νερου ) μην εχουμε κανα απροοπτο και τρεχουμε ολοι μαζι
ευχαριστω φιλε λεων!εχουν μεριμνησει τα μεγαλα πνευματα για αυτα......
οπα εσυ δεν πας πουθενα.......σημερα εισαι παραμενων ειπαμε με μπατμαν,σουπερμαν,σπαιντερμαν,χαλκ κτλ .................................................. ........ερχεται ο ριακτορας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-01-16 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries