Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
τακη αυτη που εχω τωρα τετοια ειναι.600λ/ωρα
το θεμα εινσαι πως ειναι δυνατη κ μπορει να τραβηξει ψαρι κ σκεφτομαι πως ισως κανει κ πολυ θορυβο για τα ψαρια.
ενταξει το ψαρι δεν θα το τραβηξει μεσα αλλα τα πτερυγια αν ειναι μεγαλα μπορει α τα τραβηξει κ να τραυματισει ψαρι.εχει τυχει να συμβει δηλαδη.
ενταξει μετα την καλυψα με διχτυ κ λυθηκε το θεμα αλλα ειναι κ ο θορυβος.
καταρακτη δεν μπορω να κανω γιατι υοαρχουν ηδη ανοιγματα πανω στη λιμνη για επιστροφες κ εκτος αυτου η μεγαλη ροη θα ενοχλει.
γιαυτο ψαχνω για καποιο τροπο πιο ησυχο να γυρναω το νερο...
τα λινκ που εβαλες τα κοιταξα χθες το βραδι.
το θεμα ειναι πως τη νυχτα θα κοβεται η ροη(αν κ αυτο δεν ειναι πολυ κακο)αλλα πρεπει να δω κ τι μανομετρικο εχει αυτη η αντλια.
αν ειναι λιγοτερο απο μισο μετρπ δε νομιζω νσα κανει δουλεια.
ισως κιολας,δεν ξερω.
|
40 εκατοστα έχουν συνήθως αυτές Γιώργο 400 Λ/Ω, δεν νομίζω να θες και παραπάνω εσύ. Να ρουφήξει ψάρι λίγο δύσκολο, γιατι έχουν καπάκι μπροστά, το μόνο που φοβάμαι είναι πως μπορεί να μπουκώσει από τίποτα φυλλαράκια .
Τώρα για το φωτοβολταικό όντως το βράδυ είναι ένα θέμα, αλλά και απλή αντλία να βάλεις σιγα τη κατανάλωση που έχουν 4-5 watt