Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma
Μια μικρή "σφήνα" στο θέμα - κι εγώ στο παρελθόν ήμουν κατά των σκευασμάτων, αλλά τώρα που ασχολούμαι με το θαλασσινό βλέπω πως 1ον κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα και 2ον πολλά από αυτά ειναι από χρήσιμα έως αναγκαία
Οκ, άλλο το γλυκό κι άλλο το θαλασσινό, αλλά μήπως κάποια από αυτά ειναι τελικά χρήσιμα και στο γλυκό?
πχ, γιατί να μην προσθέσει κάποιος βακτήρια - εάν κι εφόσον έχει? Να κάνουν κακό, αποκλείεται. Στη τσέπη του μόνο
Και δεν επικεντρώνομαι μόνο στα βακτήρια
Αλλά τόσα χρόνια οι συγκεκριμένες εταιρείες, είναι δυνατόν να μας πουλάνε αέρα κοπανιστό?
Απορίες εκφράζω και σκέφτομαι δυνατά... 
|
Σάκη από θαλασσινό ξέρω μόνο από ότι διαβάζω. Εχω καταλάβει όμως πως δεν έχει καμία σχεση με το γλυκό, και ειδικά τα reef, νομίζω πως στο γλυκό, ότι χρειάζονται ψάρια και φυτά υπάρχουν ήδη στο νερό της βρύσης.
Απάντησα σκεφτόμενος δυνατά