Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-12-14, 14:11
black8189 Ο χρήστης black8189 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

να σαι καλα bill ευχαριστω
-------------------------
status update 2
δεν ξερω αν πρεπει να χαιρομαι η να κλαιω (τα λεφτα μου) λογο ατυχηματος χιονιζε ολο το βραδυ κ γλυστραει λιγο... το ενυδρειο πριν φτασει στα χερια μου εφτασε πρωτα στο πεζοδρομιο ευτυχως οχι απο μενα στη θεση του λοιπον μ εδωσε ενα πιο μικρο ενυδρειο 66 λιτρα ονομαστικη μετρημενο λιτρο-λιτρο κοντα 60 μαζι μ αυτο πηρα στα χερια μου χαλικι πολυχρωμο για κατω ( το πεταξα μολισ εφτασα σπιτι) εναν θερμοστατη μαρκας atman 50w κ μια λαμπα στο καπακι resun 15w περιμενω απο βδομαδα κ το φιλτρο προς το παρον το καθαρισα χωρις χημικα εννοειτε λιγο ξυδι για τα αλατα εριξα το ξεπλυνα πολυ καλα πολλες φορες το γεμισα κ λειτουργει αυτη τη στιγμη με ενα φιλτρο aqua one 3.5w 250 l / h θα χρειαστει να ριξω αντιχλωριο αν ναι ποσο? επισης σε μερικες μερες θα παω να μαζεψω ποταμισιο χαλικι κ καμια πετρα για να βαλω μεσα σε ποσο καιρο μπορω να αρχισω να φυτευω? κατι τελευταιο... μ εδωσε μαζι κ ενα διακοσμητικο βραχο πολυεστερα νομιζω ειναι να τον βαλω η πεταμα κ αυτος?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη black8189 : 31-12-14 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01265 seconds with 10 queries