Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #98  
Παλιά 26-06-14, 18:52
Το avatar του χρήστη KOSTASGAVALAS
KOSTASGAVALAS Ο χρήστης KOSTASGAVALAS δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 28-04-2011
Περιοχή: Καλλιθεα
Μηνύματα: 111
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχήν κάνε έλεγχο στα θερμόμετρα αν δείχνουν σωστά.

Ειναι ολα με stc οποτε...

Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι να υπάρχει άνοιγμα στο καπάκι να μπορεί να φεύγει ο αέρας. Και τα 3 ενυδρεία έχουν τα ίδια καπάκια ;

Δεν εχουν καπακια!!!

Επίσης παίζει ρόλο και ο φωτισμός, τυχόν αεραντλία ή και ακόμα η ανατάραξη της επιφάνειας του νερού, η θέση τους στο χώρο κλπ.

τα τρια ειναι καταχαμα και εχουν σχεδον 1 βαθμο λιγοτερο απο αυτο που το εχω πανω σε ενα γυαλινο τραπεζακι...ολα ειναι μαζεμενα στο ιδιο μερος το ενα στο τραπεζακι και ολα τα αλλα πλατη τοιχο καταχαμα

Τα ανεμιστηράκια αν δεν τα λειτουργείς στα 12V , σίγουρα θα έχεις διαφορά στην απόδοση αν αυξήσεις τα Volt.

Oλα στα 12 v

Αν θες να προσθέσεις ανεμιστηράκι, θα σου πρότεινα αν έχεις το κατάλληλο χώρο να βάλεις 120αρι, πολύ πιο αποδοτικό και με πολύ λιγότερο θόρυβο από τα μικρότερα.
To θεμα ειναι αν βαλω μεγαλυτερο ή προσθεσω αλλο ενα θα εχω μεγαλυτερη εξατμιση και θα πεσει η θερμοκρασια κανα βαθμο ή θα παιξω στο 0,2 0,3 και θα εχω μεγαλυτερη εξατμιση , γιατι με 35 λιτρα βαρελακι και οριακα φτανει για μια εβδομαδα!!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
29.2 ο χωρος, 27 το ενυδρειο (60 λιτρα με καπακι) με χρηση κοντρολερ με 40αρι ανεμιστηρακι. Καλα κρατει το μικρο ανεμιστηρι λοιπον και εδω εχω μια ερωτηση:

Με μεγαλυτερο και δυνατοτερο ανεμιστηρα (που θα αναβε και λιγοτερο μιας και θα κρυωνε το νερο πιο γρηγορα) θα ειχα λιγοτερη εξατμιση?
Το 27 ειναι μεγαλη θερμοκρασια για γαριδαδικο ιδιως με crystal red !!! Eδω παλευουμε για να το φτασουμε max στους 25 αντε 25,5!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTASGAVALAS : 26-06-14 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01536 seconds with 10 queries