Επειδη ο κοσμος δεν τα ξερει τα κανει αυτοματα και αναξιοπιστα (ειναι και νεα τεστ, δεν ειναι πολλα χρονια)? Επειδη ειναι πιο φθηνα, ειναι και αναξιοπιστα? Δεν τα εχουν απο οτι βλεπω πολλοι, αρα πως ξερουν οτι ειναι αναξιοπιστα? Και εχοντας παλαιοτερα και api τεστ, να πω οτι μια χαρα μου δειχναν τις μετρησεις και δεν τα κραζω σε καμια περιπτωση και ΟΥΤΕ παροτρυνω να παρει κανεις τα aquili. Εγω τα πηρα, εβαλα σε σχεση με της sera που εχω τεστ τα αποτελεσματα τους και αν κανεις θελει να τα παρει λογω της φθηνης τους τιμης ή για οποιοδηποτε αλλο λογο, ας το κανει.
Ακομα, εκανες μετρηση με api και με aquili και ειδες η aquili να λεει λαθος?
Αμα σου πω εγω δηλαδη, ελα Πετρο, εχω το ταδε ταδε προβλημα και μετραω με aquili gh ταδε, kh ταδε, no3 ταδε, ph ταδε κλπ, τι θα μου πεις? Να παω να παρω πρωτα api και να συνεχισουμε την κουβεντα μετα? Ή θα σου αρεσε να σου πω μια ωραιοτατη μετρηση απο sticks γιατι με οσο κανουν τα τεστ της aquili μονο στικακια παιρνεις? Και σε ξαναρωταω: Γιατι να μην ειναι της tetra τα καλυτερα, ή της elos ή της salifert ή της jbl και να ειναι τα api? Επειδη το λενε οι πιο πολλοι και εχει γινει καραμελα? Και ακομα, μπορει η api να εχει την πιο αξιοπιστη μετρηση αμμωνιας, η salifert το καλυτερο ph, η sera το καλυτερο δεν ξερω γω τι κλπ..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS
Το φθηνότερο δεν είναι το καλύτερο γιατί αν θέλετε το μικρότερο έξοδο πάρτε stickers.
|
Tωρα αληθεια το λες αυτο? Το εγραψα και πιο πανω, οσο εχουν τα sticks τοσο κανουν ολα (πλην αμμωνιας,...ουτε τα χαρτακια εχουν αμμωνια, ουτε το τεστ κιτ της aquili) της aquili και βγαζουν και 1000 τεστ παραπανω απο οτι τα χαρτακια και εννοειται πιο αξιοπιστα...