Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 20-11-13, 19:53
Το avatar του χρήστη kontheo
kontheo Ο χρήστης kontheo δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 13-11-2013
Περιοχή: Deutschland
Μηνύματα: 10
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul Εμφάνιση μηνυμάτων
Εφοσον δεν εχει ζωντανο οργανισμο το ενυδρειο, τις αεραντλιες δεν τις χρειαζεσαι. Τα βακτηρια οξυγονωνονται με τη ροη του φιλτρου. Επισης, οι αλλαγες νερου το μονο που θα κανουν, θα ειναι να καθυστερησουν την ολη διαδικασια.

Τωρα, αφου εισαι στο μεσο περιπου της διαδικασιας του κυκλου του αζωτου, μπορεις να διαλεξεις: ή βαζεις καθαρη αμμωνια, ή ριχνεις λιγη τροφη την ημερα. Αν αποφασισεις το δευτερο, καλυτερα σε ενα καλτσακι για να μη μενουν υπολειμματα στο βυθο. Και στις δυο περιπτωσεις, η διαδικασια ειναι η ιδια, οπως αυτη που περιγραφει το link που εγραψα παραπανω. Συχνες μετρησεις, φυσικα απαραιτητες.

Δεν υπαρχει καποιο καλο σημαδι να περιμενεις, οπως λες. Απλα πρεπει να προσφερεις μια πηγη αμμωνιας πλεον (καθαρη ή τροφη), μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος. Υπομονη θελει και θα γινει μονο του.

Αν καταφέρω και μπορέσω να βρώ αμμωνια στο φαρμακείο τι ποσότητα να ρίξω στα 180λ (γιατί εχω και φυτά) γνωρίζεις ίσως την επιστημονική ονομασία αυτής της αμμωνίας?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01809 seconds with 10 queries