Θέμα: υποστρωμα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-10-13, 13:23
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από puntakias22 Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη?τι εχει το νερο μου?ακομα δεν εχω φτιαξει το ενυδρειο.ακομα δεν το εχω γεμισει καν νερο.και που βρισκω μπεζ χαλικι η χαλαζια?και ειναι 160 λιτρα ποσο χρειαζομαι???100*35 ειναι
Τι δεν εχει, ψαχνεις.
Πχ σωστες παραμετρους (pH GH KH) για τα ψαρια που θελεις να βαλεις.

Χαλικι βρισκεις σε πετσοπ και καταστηματα με πετρωματα, ακομα και σε φυτωρια.
Το ειδος του υλικου που θα επιλεξεις εξαρταται απο τα ψαρια που θα βαλεις,
Διαβασε αυτο Συμβατοτητες - Πως επιλεγω ψαρια για το ενυδρειο μου

Χαλαζιας ειναι ειδος υλικου. Μπορει να ειναι και το χαλικι ή η αμμος, χαλαζιακα.
Το ειδος του υλικου μπορει να επηρεαζει τις παραμετρους του νερου. Ετσι επιλεγουμε καποιο καταλληλο για το ενυδρειο μας και τα ψαρια που θα εχει. Πχ ακομα και το διαμετρημα παιζει ρολο για καποια ψαρια.
Ολα ξεκινανε απο το τι ψαρι θα βαλουμε και σε τι συνθηκες ζει.
Επελεξε το βασικο ψαρι, διαβαζε καλα το προφιλ του και μετα βλεπεις πως θα στησεις το ενυδρειο, γιατι οποιος βιαζεται σκονταφτει.
Αν ανακαλυψεις αργα οτι εχεις επιλεξει λαθος υλικο για το βυθο, θα πληρωσεις διπλα και θα κουραστεις τριπλα για να το διορθωσεις.
Καποια στιγμη στην πορεια, θα καταλαβεις οτι η ωραιότερη περιοδος στο χομπι μας, ειναι ο σχεδιασμος ενος ενυδρειου.

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries