Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-13, 16:40
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θαναση χωρις να το εχω δει απο κοντα πιστευω πως αν η υγρασια προερχοταν απο το εσωτερικο του ενυδρειου, με το σκαψιμο θα ειχες ενα ωραιο πιδακα νερου.
Φυσικα και να παρεις τα μετρα σου, με 6 τονους νερου δεν ειναι να παιζεις, απλα προσωπικα με τα οσα λες και δειχνεις δε νομιζω να παιζει διαρροη
η διαρροη που εχει μιλαμε οτι ειναι οσο πιο λιγο μπορεις να φανταστεις. ειχε μονο την λιγη υγρασια που ειδες στις πρωτες φωτο. ακομη και τωρα που εχω σκαψει δεν εχει τιποτα....
οταν εσκαβα ειχα διπλα μου την σιλικονη αν αρχισει να πεταει νερο να φραξω οτι μπορω.... . λογο οτι ειναι 6000 τονοι φυσικα και δεν επαιζε να μεινει ετσι και να μην κοιμαμε τα βραδια.
θα μπει κατα πασα πιθανοτητα τσιμεντο ταχειας ( με αυτο οι υδραυλικοι του δημου οταν κανουν εργασιες και δεν μπορουν να κλεισουν τα νερο, κοβουν την σωλινα και την ταπωνουν με το τσιμεντο αυτο. και μιλαμε για πιεση μεγαλη στο κεντρικο δυκτιο... ) και απο μεσα για καλο και για κακο θα γινει μια καλη επισκευη και σωστη μονωση στο σημειο που σαν βλακας δεν εκοψα τις σιλικονες....

Page generated in 0,01261 seconds with 10 queries