καλημέρα, τουλάχιστον 4. τα συνήθη, κολοκυθάκι, καρότο, αγγούρι,(σε μεγάλα κομμάτια και τσιμπολογάνε) αρακάς(ξεφλουδισμένος).
εναλλακτικά μαρούλι, λάχανο, (αυτά τα δύο τα κόβω σαν τα φυλλαράκια της τροφής), ξυνόμήλο, σπανάκι. και απο τότε που το έμαθα πρόσφατα, μια φορά την βδομάδα λιωμένο σκόρδο στο οποίο μουλιάζω την τροφή και ρίχνω και τις ίνες μέσα.
το τοπ τους είναι το κολοκυθάκι, το αγγούρι και το σκόρδο.
τα καρότο, κολοκυθάκι, αγγούρι, μήλο που είναι μεγαλύτερα τα καθαρίζω, τα κόβω στα κομμάτια που υπολογίζω οτι χρειάζομαι κάθε φορά και τα συντηρώ στην κατάψυξη.
όταν θέλω παίρνω το κομμάτι της μερίδας, το βράζω σ ενα μπρικάκι ,δυο τρια λεπτά δουλειά είναι, το σουρώνω και μόλις κρυώσει το δίνω.
έτσι πάντα κάτι έχεις στην κατάψυξη και δεν προβληματίζεσαι.
εννοείται δίνω σαν δεύτερο γεύμα τα εμπορικά σκευάσματα
|