Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-03-13, 22:57
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από plin Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ψάρια πιθανότατα δεν αντέχουν 30mA

ορθον, αλλα το ρευμα ειναι αναλογο της αντιστασης και τι εχει χαμηλοτερη αντισταση? το νερο η το νερο + το ψαρι? (ειδικα αν μιλαμε για χαμηλες σκληροτητες ειναι πρακτικα αδυνατο να περασουν τα 30 mA απο οπουδηποτε οποτε τζαμπα ο κοπος με τη γειωση και τα ρελεδακια)

Παράθεση:
Επίσης, αν έχεις κάποιο σημείο με αυξημένη πιθανότητα διαρροής είναι καλό να το απομονώνεις χωρίς να 'ρίξεις' όλη την εγκατάσταση.
Θεωρητικα σωστο, οταν εχω ενα υποσταθμο με διανομη σε 10 πινακες και να δουλευουν μοτερ και αλλες βαριες καταναλωσεις το σωστο ειναι να πεσει καποιος πινακας κι οχι ολος ο υποσταθμος, ομως βρε παιδι μου ΠΟΛΥΥΥΥ τραβηγμενο οταν μιλαμε για μια οικιακη εγκατασταση οπου υπαρχει λιγο νερακι γυρω απο συσκευες catII

Παράθεση:
Την συνθήκη στην περιέγραψα αναλυτικά παραπάνω. Αν κάπου είμαι λάθος, ευχαρίστως να με διορθώσεις.
θα προτιμουσα με μια εικονα, γιατι απλα η παραπανω συνθηκη δε μπορει να επιτευχθει σε ενα ενυδρειο ακομα κι αν εχεις μπαρμπα το μητσοτακη (δηλαδη εστω ο θερμαντηρας να γινει γυαλια καρφια, οκ, να μην γινει βραχυκυκλωωμα αρα να μην πεσει η ασφαλεια, οκ, αντε μεχρι εδω καλα, κι εσυ μετα θα βαλεις το δαχτυλο ακριβως αναμεσα στα ακρα της αντιστασης που καηκε στο θερμαντηρα που εσπασε? χμμμ οκ υπαρχουν ευκολοτεροι τροποι να αυτοκτονησει καποιος και πολυ αποτελεσματικοτεροι απο αυτον τον εντελως αμφιβολο)

Παράθεση:
Στο εργαστήριο χρησιμοποιούμε στην ουσία τον μετασχηματιστή απομόνωσης για προστασία από λάθος χειρισμό, και εκεί είναι ιδανικός.
οχι μονο στο εργαστηριο, και στην "αληθινη ζωη" τον χρησιμοποιουμε και κανεις δεν εχει παθει τιποτα

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01497 seconds with 10 queries