Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan
1. Κάποιο λάθος κάνεις... ΠΑΝΤΑ με γρίφους απαντάω.... για να βάλω το μυαλό του άλλου να "στροφάρει" ΌΧΙ να του λέω κάνε τούτο ή το άλλο. Με τον τρόπο που περιγράφεις... ΔΕΝ μαθαίνεις... απλά περιμένεις οδηγίες χρήσεως. Το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ θα μπορείς όμως..... να τις ελέγξεις.
2. ΑΝ σου έλεγα να βγάλεις ΟΛΑ τα ψάρια που έχεις στο ενυδρείο και να αφήσεις ΜΟΝΟ τους δίσκους (γιατί έχεις φτιάξει ψαρόσουπα)... θα βοήθαγα; Μήπως το έκανα ήδη (αλήθεια ΔΕΝ το θυμάμαι). Ποία θα ήταν η αντίδραση σου;
3. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα λες.... καλά έκανε ο Mod... αλλά εγώ έχω τον δικό μου ρυθμό. 
4. ΔΕΝ λύνονται ΟΛΑ τα προβλήματα με ευχελαιο... ειδικά όταν παραβαίνεις βασικούς κανόνες. Θυμάσαι μια από τις βασικές αρχές; Η πρόληψη μας ενδιαφέρει... ΟΧΙ η θεραπεία. Το υστερόγραφο που σου έγραψα... ενός κακού, μύρια έπονται... το πρόσεξες; Ο Γιώργος σου έγραψε κάποιες προτάσεις... τις δέχτηκες;
5. Φακός και ήρεμα... γίνεται; Ποίος είναι ο βασικός λόγος για να τα "παίξει" ένας δίσκος (και όχι μόνο); Να τον στεσάρεις... τόσο απλό. Σε ψάρια που έχουν ήδη παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ΔΕΝ προσπαθείς να το επιδεινώσεις... να τα αφήσεις να ηρεμήσουν είναι ο στόχος. Ο φακός θα μπορούσε να κάνει λοιπόν τα πράγματα πολύ χειρότερα... έστω και με ένα άναμα του. ΑΝ πεταγόταν το ψάρι και κοπάναγε το κεφάλι του σε κάποια ρίζα ή το τζάμι... ποίο θα ήταν το αποτέλεσμα;
Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια.-
|
1. Οχι δεν απαντας παντα με γριφους, εχω δει μια χαρα ποστ σου που αναλυεις διαφορα πραγματα και τα χαιρομαι πολυ περισσοτερο. Ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να τεκμηριωσεις μια αποψη, (το οποιο περνει χρονο) παρα να γραψεις εναν γριφο αφηνοντας εμενα (και οποιον αλλο διαβαζει και ειναι στα πρωτα του βηματα) να αναρωτιεμαι ΠΟΙΟΣ ειπε ΤΙ μαργαριταρι και ΓΙΑΤΙ το θεωρεις μαργαριταρι.
2. Παροτι η εννοια ψαροσουπα ειναι υπερβολη, καταλαβαινω που το πας και θα συμφωνησω εν μερη. Δεν παρακολουθεις τις αγγελιες, δεν ειναι απαραιτητο οποτε να σε ενημερωσω οτι ανεβασα αγγελια και θα φυγουν ολοι οι καρδιναλιοι, και σε 2ο ενυδρειο που ετοιμαζω θα πανε οι ανσιστρους. Οποτε ναι θα μεινουν οι δισκοι μονοι τους.
4. Με τον Γιωργο εχω μιλησει πολλακις στο φουβου, και ναι παραδεχομαι οτι αυτα που μου προτεινε, βιολογια απτην αρχη, απολυμανση τα παντα, σωληνες, φιλτρα, ενυδρειο κλπ, μου ηταν αδυνατο να τα ακολουθησω, γιατι βιαστηκα. Εδω δεκτη οποια κριτικη θελετε.
5. Οσον αφορα τον φακο, οκ δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο λαθος, δεν το ξανακανω.
6 bonus. Ειδες τι ωραια? Δεν μιλησες με γριφους, και μια χαρα πραγματα πηρα, ειτε επιβεβαιωσα. Το λαθος σου ειναι οτι περιμενεις με εναν γριφο, να βιδωσεις στο μυαλο του καθε πρωταρη, κατι. Δεν το βρισκω σωστο, ειναι ο τροπος σου αλλα οκ. Επισης διαφωνω οτι με τον τροπο μου που ζηταω βοηθεια, δεν μαθαινω. Δηλαδη εσυ πως εμαθες? Δεν εψαξες? Δεν ρωτησες? Δεν την πατησες? Δεν εκανες λαθη? Επειδη εισαι σε ενα αλφα επιπεδο, κατεβα λιγο παρακατω και δες το λιγο πιο σφαιρικα. Υπαρχουν ατομα που τα ξερουμε ολοι, που δεν βαριουνται να γραφουν ολοκληρα σεντονια, και ας εχουν ξαναγραφει κατα καιρους και πολυ συχνα, προκειμενου να βοηθησουν αυτην την κοινοτητα. Ισως αν ειμασταν face to face και μου μιλουσες σε εναν προβληματισμο μου με τον τροπο που γραφεις, να ηταν αλλιως. Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stivv27
Ποσες ωρες φωτοπεριοδο εχεις?
|
11 ωρες χρηστο.