Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 06-03-13, 21:09
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOCRATIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως να μην είναι μια χαρούμενη παρέα.Όμορφο και καλαίσθητο ενυδρείο. Πολύ καλή η προσπάθειά σου.
Απλώς θα σου επιστούσα την προσοχή όσον αφορά το ανώτερο σημείο του ξύλου διότι μπορεί να είναι πρόξενος τραυματισμού.
Μάλλον δεν έχεις ryukin αλλά ίσως ένα ribbontail.Μοιάζουνε με κύρια διαφορά τα ryukin να ξεχωρίζουν από την χαρακτηριστική "καμπούρα" τους.
σας ευχαριστώ πολύ, το ξύλο το έχω σκεφτεί έχετε δίκιο, θα το ξαπλώσω.
ευχαριστώ και για την πληροφορία δεν ήξερα ακριβώς το είδος του, είναι το μικρό μας. θα τα φωτογραφίσω και απο κοντά ένα ένα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από So60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτι άλλο βοηθάει στην μείωση των νιτρικών σου. Ούτε οι αλλαγές της τάξης του 40% είναι αρκετές εκτός αν γίνονται περισσότερες από μία φορά την εβδομάδα.
Ίσως τα υλικά που χρησιμοποιείς στο φίλτρο, ή το χαλίκι λαμβάνοντας υπόψη το πάχος.
Αν θες, πες μου πως ταΐζεις (τροφή, συχνότητα, ποσότητα), ποια υλικά χρησιμοποιείς στο φίλτρο και κάθε πότε το καθαρίζεις.
Επειδή κι εγώ είχα παλαιότερα χαρτόνι στην πλάτη, θα σου πρότεινα να πάρεις αφίσα (ενυδρειακή) και να την "κολλήσεις" με ελαιόλαδο. Αυτό είναι γνωστό τρικ και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Υπάρχει αφίσα που είναι μπλε από τη μία πλευρά και μαύρη από την άλλη. Το χαρτόνι, επειδή όπως και να το τοποθετήσεις δεν κολλάει απόλυτα, όταν το φως αντανακλά στο τζάμι της πλάτης δεν φαίνεται και τόσο ωραία.
δεν ξέρω, το χαλίκι είναι χαλαζιακό λίγο χοντρούτσικο. δεν αλλάζω πάνω απο μία φορά, στο φίλτρο το εξωτερικό σφουγγάρια και μακαρόνια και πάνω τον βάμβακα, στο μέσα μόνο σφουγγάρια. ταίζω 2 φορές την ημέρα, 4 διαφορετικές έτοιμες τροφές εκ των οποίων η μία είναι μπιλάκια με σπιρουλίνα, και τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα εναλλαγή λαχανικών απ ότι έχω, κολοκυθάκια, αρακά, αγγούρι, λάχανο, μαρούλι, καρότο. όχι μια φορά την βδομάδα, στις 10μέρες θα έλεγα τ αφήνω νηστικά.
για το χαρτόνι έχετε δίκιο, αυτό που περιγράφεται μου είχε δώσει ο κατασκευαστής αλλά το μετακόμισα προ καιρού και κατά την μετακόμιση το έχασα. και το χαρτόνι για την φωτογραφία το έβαλα. θα ψάξω να βρω αυτό που είχα. σας ευχαριστώ πολύ. που καταλήγουμε για τις μετρήσεις μου? έχω και αρκετά ξύλα μέσα, κάποια δεν φαίνονται από τα φυτά, μήπως τα φυτά?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danny Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ ωραίο, μπράβο μαρία, να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου
ευχαριστώ πολύ !!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 06-03-13 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01585 seconds with 10 queries