Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-02-13, 00:21
Το avatar του χρήστη boutas ski
boutas ski Ο χρήστης boutas ski δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

λοιπον παιδια μολις ηρθα σπιτι το κουφετακι εχει πλαγιασει.... διαβασα κατι περι νηκτικης κυστης κανω τωρα λιγο αρακα 2 μπιλακια και του δινω... το εχω βαλει σε καραντηνα..... σε σκιερο μερος (δεν εχω φιλτρο 2ο την τυχη μου και δεν μπορω να φιλτραρω το νερο....) τι κανουμε?

μολις το εβαλα μονο του ηρθε σχεδον στα ισα του αλλα νομιζω το κανει αυτο απο στρες....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο και μονο ειναι μια αιτια να παθει το ψαρι αυτο που επαθε.
Αφηνε το νερο σε καθαρο δοχειο (με το αντιχλωριο) μεχρι να παρει τη θερμοκρασια του χωρου πριν κανεις αλλαγη και βαζετο μεσα στο ενυδρειο πολυ αργα.
ετσι ξαφνικα ειχα αλλαξει το νερο μερες (δε λεω για χθες το βραδυ που το εκανα αυτο και παλι (ηταν ηδη αρρωστο) αλλα οταν αλλαξα το νερο .... το παρουσιασε δηλαδη μετα απο 15 μερες... (ναι ξερω πολλες μερες το ιδιο νερο αλλα ο πετ σοπας με ειπε αλλαγη νερου σε 2 μηνεσ....!! )
εγω εκανα καθε 20 μερες
-------------------------
εχει φαει λιγο ισως ενα μπιζελι αρακα, παραπανω οχι.... το καημενο θα σκασω...εκανα λαθη αρκετα αλλα παλι καλα που δεν ακολουθησα τις οδηγιες του πετ σοπ τωρα δε θα χα ψαρακια.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01659 seconds with 10 queries