Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-13, 14:05
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator

Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Επειδη ειμαι ανθρωπος με αποψη , ας σχολιασω:

1. Στα ενυδρεια μου ως κανονα εχω να ταϊζω μια φορα το πρωι και μια το βραδακι. Οχι σε συγκεκριμενες ωρες ,για να τα κραταω σε εγρηγορση Μερικες φορες δεν ταϊζω το πρωι και καμια φορα, αν δω οτι το εχω παρακανει μερικες μερες, τους κανω διαιτα ολη την ημερα. Παντα απο λιγη σχετικα τροφη. Και 15 φορες τη μερα να ταϊζεις, παλι στο τζαμι να παρακαλαει θα τον δεις το μονομαχο σου, οποτε μην αγχωνεσαι.

2. Ναι, τα βγαζεις πριν αρχισουν να διαλυονται και τα ανανεωνεις, εκτος αν εχεις γαριδες που θα τα "περιποιηθουν".

3. Στο ενα ενυδρειο που εχω αναλογο φωτιστικο, εχω σκοπο να αντικαταστησω τη λαμπα στο χρονο, οπως συμβαινει και με τις Τ5. Θα ηθελα και εγω να ακουσω αλλες αποψεις για αυτο.

4. Η ποικιλια δεν ειναι ποτε υπερβολικη. Αντιθετως. Οσο μεγαλυτερη ειναι, τοσο καλυτερη για τα ψαρακια σου. Φροντισε να βλεπεις τα cpds οτι τρωνε αυτα που ριχνεις, γιατι αν ειναι μικρα δεν θα χωραν καποιες τροφες στο στομα τους. Οταν ειχα, τρελαινονταν ιδιαιτερα για grindal και βυθιζομενες micro pellets της hikari.

Οπως θελεις κανεις τις εναλλαγες. Στα δικα μου, σε καθε ενυδρειο, αναλογα με τους κατοικους υπαρχει μια βασικη τροφη που αποδεδειγμενα τρελαινονται και τη χρησιμοποιω ως βαση. Αυτη τη χρησιμοποιω περισσοτερο και απο εκει και περα, δινω και διαφορες αλλες για ποικιλια, στην τυχη. Ας πουμε στα 4 ταϊσματα, δινω 2 απο αυτη που επικρατει φρενιτιδα και 2 απο καποια αλλη.

Εκτος απο τα pufferακια, βεβαια, που αν δεν δουνε bloodworms με στραβοκοιτανε

Αληθεια, η συμπεριφορα των cpds με το μονομαχο πως ειναι? Βγαινουν ή μπλεκονται στα φυτα ολη την ημερα? Γιατι οταν τα ειχα και ηταν εντελως μονα τους, δεν κρυβονταν ουτε μετα απο την προσαρμογη. Ολη τη μερα μεσα στη μεση ηταν ολα. Με αλλους συγκατοικους πως τα πηγαινουν, ενημερωτικα?

Page generated in 0,01754 seconds with 10 queries