Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 04-01-13, 23:34
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Μηνύματα: 1.093
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ 34 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα λιτρα ειναι 120 φιλε. Το υποστρωμα το πηρα γιατι ημουν Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ. Ακομα ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Και το πηρα ενω δεν ηταν απαραιτητο και το χρησοπληρωσα δινοντας 25 ευρω και ηταν μεγαλυτερο σε σχεση με το χαλικακι που μου εδωσαν απο το Ι Δ Ι Ο μαγαζι. Παραμυθακια ομορφα. Και μου εκαναν και αλλα ομορφα απο το ιδιο μαγαζι τα οποια θα τα αναφερω καποια στιγμη να φριξετε εσεις οι παλαιοτεροι.
Έχεις χαμηλό φωτισμό οπότε οι ελλείψεις που λες σίγουρα δεν οφείλονται στο ότι τα φυτά σου προσπαθούν να δώσουν λόγο υψηλού φωτισμού και μένουν από στοιχεία. Τι λάμπα έχεις; Πάρε μια για φυτά (ροζ) αν δεν έχεις και να θυμάσαι πως και αυτή θέλει αλλαγή μετά από ένα (1) χρόνο. Μην περιμένεις να την αλλάξεις όταν καεί...

ΥΓ. Για το υπόστρωμα τώρα κοίτα αν μπορείς (ξέρω πως έχει φασαρία και κόστος) να το αλλάξεις. Αν θες να έχεις κάτι για τα φυτά σου βάλε το Flourite της Seachem. Είναι παθητικό και δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα μελλοντικά και θα βοηθήσεις αρκετά τα φυτά σου. Φυσικά θα πρέπει να του διοχετεύεις τα ανάλογα στοιχεία (λιπάσματα) όποτε και αν θέλεις. Αλλιώς θα το χρησιμοποιείς σαν απλό χαλίκι (ή άμμο αν το πάρεις σε άμμο). Τέλος αν σου φαίνεται ακριβό και δεν έχεις τα ανάλογα χρήματα, μπορείς να το ανακατέψεις με απλό υπόστρωμα (χαλίκι ή άμμο) για να καλύψεις την ποσότητα που θες για το ύψος του υποστρώματός σου.
__________________
http://tommytomato.rockinghamgateway.com/wp-content/uploads/2008/05/fish_animated.gif
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01462 seconds with 10 queries