Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-12, 22:05
Το avatar του χρήστη Stivv27
Stivv27 Ο χρήστης Stivv27 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γιαννιτσα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Brutale Εμφάνιση μηνυμάτων
Δέν γνωρίζω ακριβώς την επωνυμία των έτοιμων βακτηρίων που πήρα αλλα σύμφωνα και με τα λόγια του έμπειρου πετ-σοπα που ασχολείτε χρόνια με ενυδρεία είναι ότι καλύτερο για γρήγορα αποτελέσματα. Έννοείται πως θα κοιτάξω άμμεσα να λυθεί το θέμα με το στρώσιμο του νερού.

Τώρα όσον αφορα την ερώτηση μου για το τί ψάρια να επιλέξω για να φιλοξενήσω έχω βρεί κάποιες πιθανές επιλογες ( ΞΕΡΩ πως δεν είναι απολυτα σωστές αλλα δέν με ελκύουν τα guppies κλπ) και θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλήξω στην πιό καλή επιλογή και σύμφωνα με το στήσιμο που έχω κάνει (φυσικα φυτα, πετρες, ξύλα)

1. Να παραμείνουν μέσα τα ήδη υπάρχοντα ψάρια που βρεθηκαν τυχαια στα χερια μου( 1 κιχλιδα Pseudotropheus estherae, 1 κλοουν, 1 Corydoras aeneus, 1 σαλιγκαρι νομιζω apple snail) προσθέτοντας και 1 θηλυκο Pseudotropheus estherae

2. Να φυγαδέψω μόνο το Pseudotropheus estherae και να προσθέσω ένα ζευγάρι firemouth meeki τα οποία μου αρέσουν πάρα πολύ

3. Να φυγαδέψω μόνο το Pseudotropheus estherae και να προσθέσω ένα κοπαδακι απο τιγράκια και κανένα αγγελοψαρο.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας
Διαβασε τα προφιλ των ψααριων σου και θα δεις οτι κανενα δεν κανει για τα λιτρα σου!Ο εμπειρος πετσοπας που στα πουλησε ειναι για

Page generated in 0,01472 seconds with 10 queries