Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-12, 01:33
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

ηλεκτρισε καπως το νερο και τα ψαρια... μαλιστα...
Τωρα αν σου πω ως ηλεκτρονικος μηχανικος και οτι αυτα ειναι μπαρουφες θα με στειλεις μαζι με τους εξοβιολογους της ΝΑΣΑ, οποτε αστο.
Φροντισε ο επομενος θερμαντηρας (κι οχι θερμοστατης που σημαινει διακοπτης θερμοκρασιας) να μην ειναι ουρανιου και δεις κανενα ψαρακι να γινεται σαν το Χαλκ
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasso Guppy Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα σεβασου και εσυ εμενα και το δικαιομα που εχω να κανω οτι θελω στο δικο μου το σπιτι.

μα δε με νοιαζει οτιδηποτε κανεις στο δικο σου σπιτι, βαλε και μια ντιζελομηχανη να παραγει καθαρο αερα, κανενα απολυτως προβλημα.
Εγω μιλαω για αυτα που κανεις στο σπιτι των ψαριων που υιοθετησες το οποιο οπως και να το κανουμε δεν ειναι δικο σου σπιτι, αλλα δικο τους.

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 16-11-12 στις 01:33 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01211 seconds with 10 queries