Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 30-10-12, 07:01
g81gr Ο χρήστης g81gr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-09-2012
Περιοχή: heraclion crete
Μηνύματα: 601
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
g81gr κλωτσας την τυχη σου.
Ησουν περιπλανομενος στην ερημο και τρεφοσουν με ακριδες (οπως ολοι οσοι βρεθηκαν με ενυδρειο αλλα χωρις γνωσεις επ΄αυτου) και βρεθηκες σε μια οαση με τεντες που εχουν απο κατω ολων των ειδων τα εδεσματα (GAB), κι αντι να πεσεις με τα μουτρα πανω στους μεζεδες, ψαχνεις να βρεις μια σως να ριξεις πανω στις ακριδες, μπας και γινουν πιο νοστιμες και καταπινονται.
Ανοιξε το θεμα ΄αρθρογραφια του GAB΄ που ειναι στα καρφιτσωμενα ψηλα ψηλα, θεματα στην κατηγορια ΄αρχαριοι γλυκου νερου΄ και πεσε στους μεζεδες.
It's free.
Μου αρέσει η παρομοίωσή σου, αλλά δεν την καταλαβαίνω. Υπάρχει κάτι που βλέπετε εσείς στις φώτο που δεν βλέπω εγώ??? Έχω διαβάσει τόνους πράγματα αυτές τις μέρες και δεν καταλαβαίνω που υπάρχουν μεζέδες που δεν χρησιμοποιώ. Και να σου πω και κάτι, αν έψαχνα τη σος για να κάνω τις ακρίδες πιο νόστιμες, τότε δεν θα είχα πάρει χαμπάρι καν ότι τα γκάπι έχουν κάτι, θα το θεωρούσα φυσιολογική συμπεριφορά.

Και νάχεις υπόψιν σου, ότι γιατρός ψαριών δεν είμαι, και αν σου έδειχνα μία φώτο από μία φουσκάλα στο δέρμα μου, όσο κι αν διάβαζες, δε θα ήξερες τι είναι ούτε πως να το αντιμετωπίσεις. Η θεωρεία από την πράξη έχουν τεράστια απόσταση.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01425 seconds with 10 queries