Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-10-12, 12:07
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yngwiedis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς δεν έχω κάνει ποτέ μέτρηση του νερού

Θέλω να δω τι θα κάνω με το φίλτρο για να ξεκινήσω αυτή την φορά πιο σωστά από πριν.
Δεν θέλω να ξαναπάρω ψαράκια και να μου πεθάνουν λόγω κακού ή λάθος καθαρισμού και φιλτραρίσματος.

Ο πλακόστομος είναι ήδη πολύ μεγάλος. Κοντεύει πάνω από 20 εκατοστά σε μήκος.
Το γατόψαρο είναι και αυτό καθαριστής.
Αν σε βοηθάει έχει 2 μουστάκια στο στόμα του που με αυτά ανακατεύει όλη την ημέρα το χαλίκι.

Οι πετσοπάδες μου είχαν πει οτι και τα 2 αυτά κάνουν με τα γκάμπι και θα βοηθάνε να είναι και πιο καθαρό το ενυδρείο.
Οτι μου είπαν σας το μεταφέρω...
Το θέμα "ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣ" έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές εδώ μέσα, έως άπειρες!!!! Άσε στην άκρη τους "πετσοπάδες" διάβασε . Θα δεις και εσύ πόσο απέχουν αυτά που σου λένε (είτε από πλευράς κέρδους - πώλησης, είτε πολλές φορές ασχετοσύνης) από την πραγματικότητα. Διάβασε και ξαναδιάβασε φίλε μου και θα δεις πόσο θα βελτιωθείς εσύ αλλά θα αλλάξει και ο τρόπος - συνθήκες ζωής των ψαριών σου. Κανείς δεν γεννήθηκε και να ξέρει. Όλοι κάναμε αλλά και κάνουμε ακόμη λάθη. Θα σε συμβουλέψω εγώ ακόμη μια φορά να πάρεις ένα καινούργιο φίλτρο. Αν δεν μπορείς εξωτερικό που είναι η καλύτερη επιλογή, ένα εσωτερικό και φυσικά ένα σετάκι με υγρά τεστάκια (απαραίτητο αν θες να κάνεις σωστή δουλειά). Για το φίλτρο να κοιτάξεις να είναι τουλάχιστον για το διπλάσιο ενυδρείο από το δικό σου (δηλαδή να γράφει ότι είναι τουλάχιστον για 200+ λίτρα ενυδρείο) και ροή τα λίτρα σου Χ 5 (δηλαδή 600λίτρα/ώρα +).

Page generated in 0,01603 seconds with 10 queries