Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou
ασε τωρα η πρωτη προσπαθεια!!   
μπραβο παντως για first timer!! πολυ καλο.ΑΝ ΚΑΙ ποια φυτα προσθεσες τελευταια? στα γρηγορα απο οτι βλεπω το Pogostemon ειναι καινουργιο.
Κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οταν τα βαζεις φρεσκα απο το μαγαζι ειναι ολα καλα, μετα θελει πολυ προσπαθεια να μεινει η εικονα που μας εδειξες. Προσοχη στις δοσεις σου με το flourish Και ειδικα με το Potassium. Γνωμη μου ριχνε ενα 10-20% λιγοτερο απο την προτεινομενη δοση, εχεις ευκολα φυτα. Μαθε ποια τρωνε απο τις ριζες περισσότερο και βαλε ταμπλετες. ΟΙ αλγες παραμονευουν.
Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
|
Τα φυτά που μπήκαν τελευταία είναι όντως το Pogostemon καθώς επίσης το polysperma, το Ludwigia repens, το Ludwigia glandulosa, η Bacopa australis και η Limnophila aquatica γι αυτό έχουν και μικρότερη ανάπτυξη. Από τα φυτά αυτά κάποια μπήκαν στις 21/9 και κάποια στις 26/9. Τώρα όσον αφορά τα λιπάσματα τα ρίχνω εδώ και ένα ενάμιση μήνα περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα. Διαφορά στην ανάπτυξη των φυτών είδα μετά την τοποθέτηση της μπουκάλας του CO2 που μπήκε εδώ και τρεις εβδομάδες, τρελλάθηκαν στην κυριολεξία

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και είμαι πολύ ευχαριστημένος που από ότι κατάλαβα από τις απαντήσεις σας έφτιαξα ένα καλό περιβάλλον για τα ψαράκια μου. Έπειτα μην ξεχνάτε και το γεγονός ότι είχα και καλούς δασκάλους

Τα θέματα που βρήκα εδώ μέσα με βοήθησαν πάρα πολύ και σας ευχαριστώ!