Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-12, 20:15
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsiou9 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξεφύγατε αρκετά :P
Πέραν τούτου φαντάζομαι ψάχνουμε φθηνές λύσεις για επιδιόρθωση γρατζουνιών. Εάν ήταν να δώσουμε 100+ευρώ για ντρεμελ+εξαρτήματα καλύτερα να αλλάζαμε όλο το γυαλί πιο φθηνά

δεν προτεινα σε κανεναν να παει να αγορασει ενα ντρεμελ και να γυαλισει τζαμια, γιατι απλα ειτε στην καλυτερη θα προκαλεσει χειροτερο προβλημα, ειτε θα σπασει τα τζαμια.
Αυτο που ειπα ειναι ΑΝ ηδη εχει ντρεμελ και γνωριζει πολυ καλα πως να το χειριστει τοτε να κανει γυαλισμα.

Παράθεση:
Εγω προσωπικα εχω noname και γυαλισμα αυλων που απαιτει χειρουργικη ακριβεια τα κανει μια χαρα
ειχα παρει καποια no name εξαρτηματα απο praktiker για να αποφυγω τα πανακριβα εξαρτηματα της dremel και ολα αποδειχτηκαν δυστυχως για τα σκουπιδια. Τωρα αν βρηκες αλλου καποια που να κανουν δουλεια...
...Οκ, εχω βρει και αλλα που οντως κανουν δουλεια και ειναι ισως και καλυτερα αλλα μονο mo name δεν ειναι (κατι boss κτλ εξαρτηματα κοβαλτιου ακομα πιο ακριβα απο τα ντρεμελ)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01547 seconds with 10 queries