Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-12, 08:03
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nieous Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ: http://tropicalfishandaquariums.com/...erTipTetra.asp
Λέει 6-8 για το πεχα, όπως και στα περισσότερα προφίλ που έχω δει. Τελικά τι ισχύει? Υπόψη δεν έχω σκοπό προς το παρόν να κάνω αναπαραγωγής και ότι βάλω θα είναι αρσενικά

Κοιτα, στο ιδιο λινκ που μου παραθετεις γραφει Soft, slightly acidic water is best for breeding που σημαινει πως σε αυτο το νερο ζουν, τωρα αν τυχει στην αρχη της περιοδου των βροχων να παει και 8 φυσικα και εχει καταγραφει, αλλα δε σημαινει πως αυτο ειναι το νερο που ζουν, αλλα απο κει και περα δε μου μοιαζει και τοσο σοι αυτη η σελιδα γιατι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ψαρια μαλακου νερου τα γραφει 6-8, δοκιμασα corry, betta, clown, gouramis κτλ (αν μπουν αυτα τα ψαρια σε 8ρι θα μεταλλαχθουν σαν τον Hulk) και το πιο γελοιο ειναι με τους δισκους που τους δινει 4-6 ενω τα Penguin Tetra και τα neon που ειναι η τροφη τους 6-8 (προφανως ζουν καπου αλλου και πανε εκει μονο για να φαγωθουν )

Τελος οι συνθηκες που θελει ενα ψαρι (οπως και καθε ζωντανο πλασμα δηλαδη) ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτες που αναπαραγεται χωρις προβληματα και δεν εχει καμια απολυτως σημασια να θελουμε αναπαραγωγες η οχι.
Κι εμεις θα μπορουσαμε να ζησουμε στα ερηπεια του Τσερνομπιλ η του Φουκοσιμα χωρις να μπορουμε να αναπαραχθουμε, αλλα η στειρωση δεν θα ηταν το μονο προβλημα (η μαλλον θα ηταν το τελευταιο προβλημα που θα μας απασχολουσε)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01557 seconds with 10 queries